SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Sammen får vi bedre avtaler - headerbilde

Sammen får vi bedre avtaler

-Vi hjelper små og mellomstore bedrifter med innkjøp, så du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten din, sier Merete Jünge, daglig leder i SMB Tjenester. 

SMB Tjenester er en innkjøpspartner som fremforhandler gode og besparende avtaler for medlemmene sine. SMB Tjenester hjelper bedriften din med å kutte kostnader på innkjøp gjennom kvalitetssikring av leverandører, bedre betingelser og mindre tidsbruk. 

-Tidsbesparelsen gir medlemmene våre mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten sin, presiserer Jünge. Det er enkelt å bli medlem hos SMB Tjenester. Du må betale medlemskontingent og samtykke i en avtale som består av Medlemsvilkår og Personvernerklæring. Medlemskapet betales ved en årlig kontingent og er åpent for alle næringsdrivende. 

-Du får pengene tilbake om du ikke tjener inn minimum medlemskontingenten i løpet av det første året, og ønsker å melde deg ut igjen, sier Jünge.

Fornøyde medlemmer

Jünge forteller at SMB Tjenester har over 2500 fornøyde medlemsbedrifter, 29 leverandører og over 30 avtaler. Som medlem får du en egen rådgiver som hjelper deg med å se hvilke avtaler som er relevante og gunstige for din bedrift. Rådgiveren din er kontaktperson mot leverandørene. 

Få en gratis innkjøpsanalyse

Mange fordeler

Jünge lister opp eksempler på fordeler du får som medlem: -Gjennom medlemskapet hos oss får du hyggelige priser på alt fra IT-løsninger, mobilløsninger, konsulenthjelp og programvare. Du får gode rabattavtaler på kurs, inkasso og regnskapssystem. I tillegg får du gode betingelser på forbruksmateriell og HMS-tjenester. 

Gode avtaler på flyreiser, leiebil, hotell og reisebyråtjenester gjør det enkelt for deg å redusere reisekostnadene, og gjennom våre avtaler kan du også få billigere drivstoff og strøm. Jünge trekker også frem fordelene med riktige forsikringer og gode pensjonsordninger.

-Vi forhandler frem noen av markedets beste produkter og betingelser. Rådgiverne våre har erfaring med bransjen din og kan raskt og effektivt finne ut hvordan du kan spare ved å bruke medlemsfordelene. Er du ikke medlem ennå? Meld deg inn, og rådgiveren din vil ta kontakt med deg! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger