Administrasjon og ledelse

Hos oss får du gode rabattavtaler på kurs, inkasso, økonomi og regnskapstjenester. I tillegg får du gode betingelser på forbruksmateriell og HMS-tjenester.

Du kan benytte kontakt oss til høyre for å få
mer informasjon, eller for å komme i gang med avtalene.

 

Svea Finans logo web.png

Få bedre likviditet med fakturakjøp eller factoring

Ved fakturakjøp selger du enkeltfakturaer for å bedre likviditeten din når du har behov for det. Fakturaen må selges før du fakturerer kunden. Når fakturaen selges, selges også risikoen. Enkelt, raskt og svært fleksibelt. 

Benytter du en factoringavtale får du hjelp til å administrere faktureringen din, samt kortere kredittid. Du får belånt fakturaene, og du har pengene på konto neste virkedag. Factoring er en løsning som er godt egnet for deg som har et høyere antall utgående fakturaer enn de minste bedriftene. 

Skaff deg forutsigbar finansiering som samsvarer med dine inntekter, bruk mindre tid og penger på fakturaadministrasjon og purring - samt få kortere kredittid ved å benytte en profesjonell finansaktør i samarbeid med SMB Tjenester. Ta kontakt med din rådgiver for å få informasjon om dine medlemsfordeler ved å bruke Svea Finans. 

Konica Minolta logo web.png

Alltid kontroll på kontraktene med KMsky Digital Kontraktsforvaltning

Hold oversikt over bedriftens løpende tjenester, abonnementer og avtaler med underleverandører med et programvareverktøy som automatiserer og administrerer disse for deg. KMsky plasserer kontraktene i kontekst med annen relevant informasjon som berører avtalen. Rabatt på produktet for medlemmer av SMB Tjenester. 

NorEngros web logo ny.png

Alt av forbruksmateriell

Handle alt av forbruksmateriell på ett sted, få det fraktfritt levert på døra! Med avtale gjennom SMB Tjenester får du tilgang til egen prisliste på kontor- og datarekvisita, emballasje, medisinske forbruksvarer, storhusholdning, møbler og interiør. NorEngros har egne konsulenter med høy produktkompetanse innen din bransje. Skaff deg rabattavtalen i dag!

Konica Minolta logo web.png

Slutt på å lete etter dokumenter med Dokoni Find

Søk på alt av bedriftens informasjon. Fulltekstsøk som kan spesifiseres etter dato, kilde, filtype og andre tilpassede søkefiltre. Bruk tiden på verdiskaping i stedet for å lete etter dokumenter. Tilleggsprodukt er Dokoni Find Insight som gir deg oversikt over hvor du har lagret PII (personlig identifiserbar informasjon). I tillegg kan det etableres automatiserte dokumentprosesser som fyller krav til kontroll over personopplysninger. Rabatt på begge produkter for medlemmer av SMB Tjenester. 

Bjerkan Stav logo web.png

Rabatt på juridisk bistand

Våre medlemmer får fri førstegangskonsultasjon og rabatt på videre bistand. Bruk juridisk ekspertise i tide, så sparer du deg ekstraarbeid. Snakk med din rådgiver for å høre mer om avtalen.

Din bedriftshelsetjeneste logo web.png

Rabatt på bedriftshelsetjeneste 

Få rabatt på bedriftshelsetjeneste som bidrar til systematisk overvåkning og gjennomgang av internkontrollsystem. De kartlegger at HMS-systemet fungerer og er kjent for alle ansatte. Din bedriftshelsetjeneste er tilgjengelig 24 timer i døgnet hele året. Få informasjon og tilbud ved å ta kontakt i dag!

Devinco logo web.png

Egen pris på elektronisk kjørebok

ViaTracks elektronisk kjørebok fra Devinco tilfredstiller myndighetenes krav til dokumentasjon av kjøring med yrkesbil, firmabil og eller privatbil i næring. Kjøreboken er helautomatisk og gir deg betydelige økonomiske gevinster. Egen pris per ViaTracks enhet som medlem hos SMB Tjenester. Få tilbudet fra din rådgiver.

BI logo web.png

Øk kompetansen i ditt eget tempo

Ledere og ansatte i SMB-markedet sitter på verdifull kompetanse. Sørg for å få den formalisert, og fyll på relevant kunnskap for å være forberedt på fremtidig drift. Med BI sin styrke og posisjon innenfor forskning på ledelse, strategi og økonomi vil du kunne skaffe deg dette. Ta kontakt med rådgiveren din hos SMB Tjenester eller se medlemmenes egen portal hos BI for å lese mer. 

BI lanserer også eget kurs for bedrifter i SMB-segmentet: Hør mer om emnene i Film om SMB-kurset

Volo web logo.png 

Digital sertifisering med workshop inkludert i prisen

Som medlem tilbyr vi i samarbeid med Volo AS en sertifisering i  HR-selvbetjeningsverktøy som gjør at ledere og nøkkelpersoner kan profesjonalisere personalarbeidet. Verktøyet er for medarbeider-, team-, salg- og lederutvikling, og passer for bedrifter med- og uten HR-avdeling. Sertifiseringen tilbys nå digitalt. Som SMB-medlem får du workshop inkludert i prisen. Workshop foregår som webinar, med varighet inntil 2 timer.

UniMicro logo web.png

Best i test flere år på rad

Vår avtale med Uni Micro sikrer deg en god oppstartsavtale slik at du får gode regnskapsrutiner på plass. Få tilbud på regnskapssystemet Uni Micro i dag!

Orkla Credit logo web.png

Gunstig inkassotjeneste

Få bedre likviditet ved å benytte deg av purre- og inkassotjeneste. Gir deg kredittsjekk og telefonisk rådgivning i tillegg. Hør mer om avtalen i dag!

Vertikal helse logo web.png

Medlemspris på hjertestarter

Få tilbud på hjertestarter til din bedrift i dag. Tilby rask hjelp til ansatte og kunder. Vis samfunnsansvar ved å ha hjertestarter tilgjengelig i dine lokaler. Vi tilbyr også hjertestarterkurs - uavhengig av hvor du har kjøpt din hjertestarter.

Sticos logo web.png

Verktøy i personalarbeidet

Profesjonaliser personalarbeidet med Sticos. Alltid oppdatert og hjelper deg med å overholde regler innen skatt, avgift, personal og regnskap. Ferdige maler og skjema - sparer deg for masse tid!

  • Sticos Oppslag
  • Sticos Personal, HR, HMS, Lederhåndbok
  • Sticos Rapport og Likviditet

Gode rabatter på nyetablering for SMB-medlemmer. Ta kontakt for tilbud til din bedrift.