Administrasjon og ledelse

Hos oss får du gode rabattavtaler innen finans, jus, HR, og kjørebok. I tillegg får du gode betingelser på forbruksmateriell og HMS-tjenester.

Du kan benytte kontakt oss til høyre for å få
mer informasjon, eller for å komme i gang med avtalene.

 

Kreditorforeningen logo web.png

Gunstig inkassoavtale for medlemmer

Kreditorforeningen tilbyr effektive og bransjetilpassede innfordringsløsninger som er direkte integrert med ditt økonomisystem. Som kunde får du alltid en fast kontaktperson å forholde deg til, og saksbehandlerne har solid erfaring og kompetanse. Ta kontakt med din rådgiver i SMB Tjenester for et godt tilbud og en uforpliktende prat om innfordringsløsninger for din virksomhet. 

Få mer informasjon om avtalen her.

NorEngros web logo ny.png

Alt av forbruksmateriell

Handle alt av forbruksmateriell på ett sted og få det levert på døra! Med avtale gjennom SMB Tjenester får du tilgang til egen prisliste på kontor- og datarekvisita, emballasje, medisinske forbruksvarer, storhusholdning, møbler og interiør. Norengros har egne konsulenter med høy produktkompetanse innen din bransje. Skaff deg rabattavtalen i dag!

Få mer informasjon om avtalen her.

Volo web logo.png

Digital sertifisering i verktøy for team- og lederutvikling - med workshop inkl. i prisen

Som medlem tilbyr vi i samarbeid med Volo AS en sertifisering i det anerkjente verktøyet Everything DiSC Workplace®. Gjennom en slik sertifisering vil du kunne utvikle en lærende og sunn bedriftskultur med gode resultater innen salg, team og ledelse. Verktøyet bidrar til effektiv kommunikasjon, innsikt og forståelse om egen og andres adferd, bedre samhandling, en styrket endringskompetanse og et forbedret arbeidsmiljø. Som medlem vil du få en egen 2-timers workshop inkludert i prisen. 

Få mer informasjon om avtalen her.

Svea Finans logo web.png

Få bedre likviditet med fakturakjøp eller factoring

Ved fakturakjøp selger du enkeltfakturaer for å bedre likviditeten din når du har behov for det. Fakturaen må selges før du fakturerer kunden. Når fakturaen selges, selges også risikoen. Enkelt, raskt og svært fleksibelt. 

Benytter du en factoringavtale får du hjelp til å administrere faktureringen din, samt kortere kredittid. Du får belånt fakturaene, og du har pengene på konto neste virkedag. Factoring er en løsning som er godt egnet for deg som har et høyere antall utgående fakturaer enn de minste bedriftene. 

Betalingsutsettelse kan bli dyrt i fremtiden

Skaff deg forutsigbar finansiering som samsvarer med dine inntekter, bruk mindre tid og penger på fakturaadministrasjon og purring - samt få kortere kredittid ved å benytte en profesjonell finansaktør i samarbeid med SMB Tjenester. Ta kontakt med din rådgiver for å få informasjon om dine medlemsfordeler ved å bruke Svea. 

Få mer informasjon om avtalen her.

Kry logo web.png

Tilby dine ansatte lege- og psykologtime på video - når og hvor de trenger det

Kry er Europas største digitale helsetjeneste og nå kan de gi dine ansatte og deres barn rask og riktig behandling. Digital helsehjelp kan bidra til å redusere helserelatert fravær, gjøre bedriften mer attraktiv for nye og eksisterende ansatte, og øke deres nærvær på arbeidsplassen. Som medlem får du rabatt på abonnementsprisen. Trykk på logoen til Kry for å få tilbud fra din rådgiver. 

Få mer informasjon om avtalen her.

Sticos logo web.png

Verktøy i personalarbeidet

Profesjonaliser personalarbeidet med Sticos. Alltid oppdatert og hjelper deg med å overholde regler innen skatt, avgift, personal og regnskap. Ferdige maler og skjema - sparer deg for masse tid!

  • Sticos Oppslag
  • Sticos Personal, HR, HMS, Lederhåndbok
  • Sticos Rapport og Likviditet

Gode rabatter på nyetablering for SMB-medlemmer. Ta kontakt for tilbud til din bedrift.

Få mer informasjon om avtalen her.

Din bedriftshelsetjeneste logo web.png

Rabatt på bedriftshelsetjeneste 

Få rabatt på bedriftshelsetjeneste som bidrar til systematisk overvåkning og gjennomgang av internkontrollsystem. De kartlegger at HMS-systemet fungerer og er kjent for alle ansatte. Din bedriftshelsetjeneste er tilgjengelig 24 timer i døgnet hele året. Få informasjon og tilbud ved å ta kontakt i dag!

Få mer informasjon om avtalen her.

Bjerkan Stav logo web.png

Rabatt på juridisk bistand

Våre medlemmer får fri førstegangskonsultasjon og rabatt på videre bistand. Bruk juridisk ekspertise i tide, så sparer du deg ekstraarbeid. Snakk med din rådgiver for å høre mer om avtalen.

Få mer informasjon om avtalen her.

Devinco logo web.png

Egen pris på elektronisk kjørebok

ViaTracks elektronisk kjørebok fra Devinco tilfredstiller myndighetenes krav til dokumentasjon av kjøring med yrkesbil, firmabil og eller privatbil i næring. Kjøreboken er helautomatisk og gir deg betydelige økonomiske gevinster. Egen pris per ViaTracks enhet som medlem hos SMB Tjenester. Få tilbudet fra din rådgiver.

Få mer informasjon om avtalen her.

BI logo web.png

Øk kompetansen i ditt eget tempo

Ledere og ansatte i SMB-markedet sitter på verdifull kompetanse. Sørg for å få den formalisert, og fyll på relevant kunnskap for å være forberedt på fremtidig drift. Med BI sin styrke og posisjon innenfor forskning på ledelse, strategi og økonomi vil du kunne skaffe deg dette. SMB Tjenester deler relevante webinarer og artikler via våre nettsider. 

Kurs for våren 2021 har kommet.

SMB Verktøykasse

BI lanserer også eget onlinekurs for bedrifter i SMB-segmentet: SMB Verktøykasse 

Digitale korte kurs

BI har også introdusert en ny serie med digitale korte kurs med temaer innen

  • Økonomi / sirkulærøkonomi
  • Digitalisering (to kursserier)
  • Bærekraft
  • Prosjektledelse
  • Strategi
  • Kundereisen (engelsk)
  • Bærekraftig finans (lanseres ca. mai 2021)

Det er tre kurs innen hver serie, disse kan gjennomføres enkeltstående uten eksamen eller samlet med mulighet for eksamen. Hvert kurs består av 3x3 leksjoner à 3 timer. 

Få mer informasjon om avtalen her.