Administrasjon og ledelse

Hos oss får du gode rabattavtaler på kurs, inkasso, økonomi og regnskapstjenester. I tillegg får du gode betingelser på forbruksmateriell og HMS-tjenester.

Du kan benytte kontakt oss til høyre for å få
mer informasjon, eller for å komme i gang med avtalene.

 

Din bedriftshelsetjeneste logo web.png

Bedriftshelsetjeneste 

Få rabatt på bedriftshelsetjeneste som bidrar til systematisk overvåkning og gjennomgang av internkontrollsystem. De kartlegger at HMS-systemet fungerer og er kjent for alle ansatte. Din bedriftshelsetjeneste er tilgjengelig 24 timer i døgnet hele året. Få informasjon og tilbud ved å ta kontakt i dag!

Bjerkan Stav logo web.png

Rabatt på juridisk bistand

Våre medlemmer får fri førstegangskonsultasjon og rabatt på videre bistand. Bruk juridisk ekspertise i tide, så sparer du deg ekstraarbeid. Snakk med din rådgiver for å høre mer om avtalen.

BI logo web.png

Øk kompetansen i ditt eget tempo

Ledere og ansatte i SMB-markedet sitter på verdifull kompetanse. Sørg for å få den formalisert, og fyll på relevant kunnskap for å være forberedt på fremtidig drift. Med BI sin styrke og posisjon innenfor forskning på ledelse, strategi og økonomi vil du kunne skaffe deg dette. Ta kontakt med rådgiveren din hos SMB Tjenester eller se medlemmenes egen portal hos BI for å lese mer. 

NorEngros web logo ny.png

Alt av forbruksmateriell

Handle alt av forbruksmateriell på ett sted, få det fraktfritt levert på døra! Med avtale gjennom SMB Tjenester får du tilgang til egen prisliste på kontor- og datarekvisita, emballasje, medisinske forbruksvarer, storhusholdning, møbler og interiør. NorEngros har egne konsulenter med høy produktkompetanse innen din bransje. Skaff deg rabattavtalen i dag!

Vertikal helse logo web.png

Medlemspris på hjertestarter

Få tilbud på hjertestarter til din bedrift i dag. Tilby rask hjelp til ansatte og kunder. Vis samfunnsansvar ved å ha hjertestarter tilgjengelig i dine lokaler. Vi tilbyr også hjertestarterkurs - uavhengig av hvor du har kjøpt din hjertestarter.

Devinco logo web.png

Egen pris på elektronisk kjørebok

ViaTracks elektronisk kjørebok fra Devinco tilfredstiller myndighetenes krav til dokumentasjon av kjøring med yrkesbil, firmabil og eller privatbil i næring. Kjøreboken er helautomatisk og gir deg betydelige økonomiske gevinster. Egen pris per ViaTracks enhet som medlem hos SMB Tjenester. Få tilbudet fra din rådgiver.

Sticos logo web.png

Verktøy i personalarbeidet

Profesjonaliser personalarbeidet med Sticos. Alltid oppdatert og hjelper deg med å overholde regler innen skatt, avgift, personal og regnskap. Ferdige maler og skjema - sparer deg for masse tid!

  • Sticos Oppslag
  • Sticos Personal, HR, HMS, Lederhåndbok
  • Sticos Rapport og Likviditet

Gode rabatter på nyetablering for SMB-medlemmer. Ta kontakt for tilbud til din bedrift.

Orkla Credit logo web.png

Gunstig inkassotjeneste

Få bedre likviditet ved å benytte deg av purre- og inkassotjeneste. Gir deg kredittsjekk og telefonisk rådgivning i tillegg. Hør mer om avtalen i dag!

Volo web logo.png 

Digital sertifisering med workshop inkludert i prisen

Som medlem tilbyr vi i samarbeid med Volo AS en sertifisering i  HR-selvbetjeningsverktøy som gjør at ledere og nøkkelpersoner kan profesjonalisere personalarbeidet. Verktøyet er for medarbeider-, team-, salg- og lederutvikling, og passer for bedrifter med- og uten HR-avdeling. Sertifiseringen tilbys nå digitalt. Som SMB-medlem får du workshop inkludert i prisen. Workshop foregår som webinar, med varighet inntil 2 timer.

UniMicro logo web.png

Best i test flere år på rad

Vår avtale med Uni Micro sikrer deg en god oppstartsavtale slik at du får gode regnskapsrutiner på plass. Få tilbud på regnskapssystemet Uni Micro i dag!