Om konseptet

Som medlem av SMB Tjenester får du tilgang til alle avtaler og rabatter vi har forhandlet frem med våre leverandører. I dag er det over 2500 bedrifter som aktivt bruker våre avtaler hver eneste dag, som igjen gjør oss til en attraktiv avtalepartner for våre leverandører. Det gir oss meget gode betingelser som du drar nytte av. Vi er politisk uavhengige, vårt mål er å kutte dine kostnader. 

Alle våre leverandører er anerkjente og store aktører innen sin bransje. Noen av de handler du kanskje av allerede, men melder du deg inn hos oss får du vår rabatt og du betaler mindre for akkurat det samme som før.

Det er ingen forpliktelser i å være medlem hos SMB Tjenester. Du kan fritt bestemme hvilke avtaler du vil bruke, og vi har ingen minimumskrav til bruk av avtalene. Du kan når som helst melde deg ut, det er ingen bindingstid.

Alle våre medlemmer har sin egen rådgiver hos oss, som til enhver tid er klar til å hjelpe til med det du måtte trenge. Vi bistår daglig våre medlemmer med å finne de beste avtalene, og hvordan våre avtaler kan senke det totale kostnadsbildet til bedriften.

Et medlemskap hos oss er helt risikofritt. Vi er så sikre på konseptet vårt at dersom det viser seg at du allikevel ikke sparte mer enn medlemsavgiften kostet deg, betaler vi tilbake hele avgiften.

FAQ

Vi har to priser: 

Bedrifter med inntil 3 ansatte: 1990,- pr år

Bedrifter med 4 eller flere ansatte: 3680,- pr år

Nei, du er ikke forpliktet til å bruke alle avtalene. Det er heller ingen krav om antall avtaler du må benytte deg av.

Nei, ingen minimumskrav. Men jo flere avtaler du bruker, jo mer vil du komme til å spare.

Når som helst. Det er ingen bindingstid. Men etter utmelding har du ikke tilgang til våre rabatter eller avtaler. 

Vi har mange av avtaler innenfor et bredt spekter av tjenester. De fleste bedrifter uavhengig av bransje finner flere avtaler hos oss som drar ned kostnadene. Les mer om våre avtaler her.

Konseptet fungerer slik at du har tilgang på alle våre avtaler som medlem. Du bruker kun de du trenger og har lyst på.

Både ja og nei. Men det er ingen ekstra kostnad, og helt gratis å bruke. Ettersom vi tilbyr mange avtaler innenfor et bredt spekter kan det være mye å sette seg inn i for å finne ut hvor du kan spare penger. Våre rådgivere kjenner alle våre avtaler ut og inn og kan raskt lose deg frem til store besparelser. Vi er her om du trenger hjelp til noen av avtalene, eller du vil at vi skal gjøre en innkjøpsanalyse for din bedrift. Da stiller vi noen spørsmål og kommer med forslag på hvilke avtaler du kan bruke som vil spare deg for masse penger. Det er også gratis. 

Ja, det er ingen forpliktelser knyttet til å være medlem hos oss. 

Dersom du melder deg inn, men ikke har spart mer enn medlemskapet kostet i løpet av det første året får du pengene tilbake. Det eneste vi krever er at du har forsøkt å bruke minst to avtaler for å spare penger. Helt enkelt. Ingen liten skrift, ingen skjulte betingelser.

SMB Tjenester har holdt på i 23 år, og er en av de som holdt på lengst i Norge med dette konseptet.

Prisikon 1990.png   Prisikon 3680.png

Bli medlem!

Fyll ut skjemaet og du vil bli kontaktet av en av våre dyktige rådgivere som hjelper deg i gang.

Vi sparte raskt inn medlemskapet på våre forsikringer. I tillegg sparer vi hver gang vi fyller drivstoff og reiser med Norwegian

- Kurt Sørensen, Totalbygg 1 AS

Meget fornøyd med SMB, og spesielt rådgiverne som hjelper meg å finne gode løsninger på alt. 

- Trond Johansen, Kilderent AS

Jeg setter pris på å få gode råd innenfor viktige områder som pensjon og forsikring. Jeg ser at avtalene som tilbys er lønnsomme i bruk. Det øker min tillit til SMB Tjenester. 

- Trude Støren, Embida AS

MedlemsvilkårPersonvernerklæring