Kurs og webinar

Øk kompetansen i din bedrift gjennom kurs, webinar eller sertifiseringer. 

Du kan benytte "kontakt oss" oppe til høyre for å få
mer informasjon, eller for å komme i gang med avtalene.

 

BI logo web.png

Øk kompetansen i ditt eget tempo

Ledere og ansatte i SMB-markedet sitter på verdifull kompetanse. Sørg for å få den formalisert, og fyll på relevant kunnskap for å være forberedt på fremtidig drift. Med BI sin styrke og posisjon innenfor forskning på ledelse, strategi og økonomi vil du kunne skaffe deg dette. SMB Tjenester deler relevante webinarer og artikler via våre nettsider. 

Nyttige linker for deg og din bedrift: 

https://www.bi.no/naeringsliv-og-alumni/webinarer-og-seminarer-fra-bi/

https://www.bi.no/finn/#/Calendar

https://www.bi.no/forskning/business-review/

https://www.bi.no/om-bi/nyhetsbrev/

Danica logo web.png

EPK - Egen pensjonskonto: Opptak av webinar om ny pensjonsordning fra 2021

Egen pensjonskonto innføres 1. januar 2021. Arbeidstakere med innskuddspensjon får da samlet pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsforhold - og pensjonssparing fra nåværende arbeidsgiver - på én konto. Med mindre den ansatte selv aktivt velger noe annet, ligger denne kontoen automatisk under arbeidsgivers pensjonsordning. 

Dette får du svar på i webinaret:

  • Hva er egen pensjonskonto?
  • Hva betyr det for deg som arbeidsgiver?
  • Hva du må gjøre og din informasjonsplikt
  • Hva vi bistår deg med

Se webinaret her eller

Ønsker du å bli kontaktet av en rådgiver? Trykk her for skjema.

Konica Minolta logo web.png

Webinar om digital håndtering av kontrakter

Har du noen gang glemt å avslutte, reforhandle eller fornye en avtale med leverandør eller kunde? I så fall er dette webinaret for deg. Du trenger rett og slett et verktøy som hjelper deg! Gjennom automatiske arbeidsflyter vil glemte oppgaver være en saga blott. En kosntadseffektiv, skybasert og klar til bruk løsning for automatisering av avtaler og kontrakter. 

Få tilsendt opptak av det avholdte webinaret

 

Vi gir deg uforpliktende økonomisk helsesjekk med gjennomgang av dine nåværende  økonomiløsninger, og med forslag til forbedringer.

ECIT Er landsdekkende på regnskap, lønn, rådgiving og forretningsløsninger. 

I ECIT kombinerer vi kompetanse innen økonomi og forretningssystemer for å gjøre det enklere for våre kunder å drive sine selskap lønnsomt, sikkert og effektivt. La våre fageksperter hjelpe deg med økonomiske vurderinger, lønn, regnskapsførsel og HR relaterte oppgaver. Vi ønsker å være en sparringspartner og hjelpe din bedrift å vokse. Vi tilbyr en fast og forutsigbar pris, samt en personlig rådgiver som følger din og bedriftens utvikling. Du betaler for faktisk aktivitet i selskapet, i praksis betyr dette bilagsmengden din.

Her finner du en link til kontoret i Trondheim som har laget en «Verktøykasse» på nett for deg som ønsker vekst og skalering. Ta en titt og se om du finner noe nyttig av kurs og webinarer: https://events.provisoevent.no/ecit_trondheim_as/portal

verdigaranti

Få gratis innkjøpsanalyse

Vi viser deg hvor mye du kan spare - helt uforpliktende!

Start her