SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Hjelper grasrota i norsk næringsliv - headerbilde

Hjelper grasrota i norsk næringsliv

SMB Tjenester har vært en suksesshistorie i mer enn 25 år. Nøkkelen til suksessen er gode rabattavtaler og dyktige rådgivere som alltid er der for medlemmene. 

– For ledere i dag er det ikke nok å være dyktig i den jobben som bedriften skal utføre. Det stilles mye mer krav til næringsvirksomhet nå enn før, og hverdagen til en leder er vel så mye administrativt arbeid som å lede produksjonen. Da strekker ikke tiden alltid til, sier Øystein Haugen.

Han er daglig leder i SMB Tjenester, som i et kvart århundre har bistått små og mellomstore bedrifter med innkjøpstjenester og administrativ rådgivning. Med 2500 medlemsbedrifter sitter selskapet på en lang rekke fordelaktige avtaler, med leverandører av alt fra arbeidsklær og flyreiseiser til IT-avtaler og advokathjelp. Avtaler medlemmene nyter svært godt av. 

– Vi hjelper våre medlemmer med forsikringer og pensjon, med reiser, med profilering og gode drivstoffavtaler. Den typiske medlemsbedriften er gjerne en liten industribedrift, en entreprenør med 5-15 ansatte der daglig leder selv går i arbeidsklær og er det en daglig leder skal være, nemlig produktiv, sier Haugen.  

Vi har over 25 års erfaring med å forhandle frem avtaler som våre medlemmer sparer tid og penger på.


Din personlige innkjøpssjef 

For en forholdsvis liten årlig sum får medlemmene tilgang til avtalene og ikke minst tilgang på sin egen personlige innkjøpssjef. Og det er nettopp dette Haugen trekker frem som «gullet» i SMB Tjenester. 

– Om du trenger noe, så ringer du til en av våre rådgivere. De er alltid tilgjengelige. De kjenner bedriften din ut og inn, de vet hva du holder på med og hva du har bruk for. Så fikser de det for deg. 

I Lillestrøm driver John Grimstad-Henninger bedriften HB Blikk med 15 ansatte. De har vært medlem i SMB Tjenester siden 2015, og kan ikke få fullrost selskapet nok. 

– Vi benytter oss av en rekke av avtalene som SMB har forhandlet frem med ulike aktører. Det er også gunstig for våre ansatte som kan dra nytte av gode avtaler privat, sier Grimstad-Henninger.  

Han trekker også frem fordelen ved å ha en fast rådgiver å forholde seg til. 

– Vi får alltid gode råd og ryddighet fra «vår» Svanhild. Vi føler at folkene på SMB jobber for å sikre oss gode avtaler, noe som igjen hjelper HB Blikk å levere gode resultater, legger han til. 

Med SMB Tjenester får du gode rabattavtaler og dyktige rådgivere som alltid er der for å hjelpe deg og din bedrift.

Garanterer lønnsomhet 
Haugen trekker fram bransjekunnskap som en nøkkelkompetanse hos sine rådgivere. 

– Vi snakker om fagpersoner som hver eneste dag yter førsteklasses service til SMBs medlemsbedrifter. De er din administrative medarbeider, som du kan ta kontakt med så mange ganger du vil i løpet av året. Våre rådgivere har ikke provisjonslønn, så du kan være trygg på at de kun anbefaler avtaler som gagner deg som medlem, sier Haugen.  

Han kan dessuten garantere at du som kunde vil tjene på medlemskapet – bokstavelig talt. 

– Vi har lønnsomhetsgaranti. Har du vært medlem i ett år og ikke spart inn medlemsavgiften, får du pengene tilbake. Mange vil kanskje tenke at dette er for godt til å være sant, men det er faktisk slik. 2500 bedrifter velger å være medlem hos oss, det sier sitt, slår Haugen fast.

Garantert_lønnsomt.png

Meld interesse

Hvilke fordeler kan din bedrift og dine ansatte oppnå gjennom SMB Tjenester?
Meld din interesse, og du vil bli kontaktet av en av våre rådgivere som gir deg en gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse.

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger