SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Enda bedre rabatt på mobilabonnement! - headerbilde

Enda bedre rabatt på mobilabonnement!

Det lønner seg å være Talkmore bedriftskunde! Som kunde hos Talkmore får du automatisk tilgang til en rekke fordeler. Talkmore Bedrift er et pålitelig mobilselskap med enkelhet og fleksibilitet i fokus. Talkmore leverer mobiltjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet er overbevist om at fornøyde medarbeidere leder til fornøyde kunder, og derfor brenner de for å skape gode kundeforhold og ansattforhold. Det har ført til at de ligger på topplisten over Norges beste arbeidsplasser hos Great Place to Work. 


Full Telenor-dekning
Talkmore er heleid av Telenor som gjør at Talkmore-kundene alltid er garantert full Telenor-dekning! Norges raskeste mobilnett – 6 år på rad.* *Basert på analyse av Ookla®️ Speedtest Intelligence®️ data Q1-Q2 2023. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.

 

SMB Tjenester har forhandlet frem en enda bedre rabattavtale med Talkmore Bedrift for sine medlemmer.


Fri roaming i hele Europa
Talkmore Bedrift er den eneste operatøren i hele Norge som inkluderer roaming i hele Europa, og ikke bare i EU/EØS. Det vil si at alle i bedriften trygt kan bruke mobilen i hele Europa. Færre bekymringer på jobbtur og ferier – trygt og enkelt!

Datakontroll inkludert i alle abonnement
Unngå overraskelser på fakturaen! Med datakontroll aktivert nedjusteres hastigheten automatisk når inkludert datamengde er brukt opp. Ved behov kan de ansatte selv bestille datapakker og betale privat med Vipps. Dette sparer bedriften for både tid og penger.

 
Talkmore Bedrift er den eneste operatøren i hele Norge som inkluderer roaming i hele Europa.Datadobling – ikke alle måneder er like
Dersom man har et varierende dataforbruk så er Datadobling en god løsning! Det er gratis å aktivere, og man betaler kun for hver nye datapakke man får. Når inkludert datamengde er brukt opp får man automatisk en ny datapakke med like mange GB som i abonnementet, til kun 99,–.

 

Et tapt anrop kan bety en tapt forretningsmulighet.
Med Talkmore Bedriftsnett går dere aldri glipp av en verdifull kundehenvendelse.


Full kontroll på Mine Sider og i Talkmore-appen!
På Mine Sider og i Talkmore-appen får man full kontroll, både når man er administrator og bruker. Alle ansatte kan se eget abonnement, forbruk og PIN- og PUK-koder. Administrator får en fullstendig oversikt over hele kundeforholdet til bedriften, og kan enkelt administrere abonnement og tjenester. I tillegg kan faktura betales direkte med Vipps eller bankkort.

Mobilt sentralbord – gå ikke glipp av en eneste samtale 
Talkmore Bedriftsnett gir dere et brukervennlig og enkelt sentralbord som løfter samtale-håndteringen til et nytt profesjonelt nivå. Dere kan enkelt sette over samtaler, styre køer og se kollegaers tilgjengelighet.

·     Et tapt anrop kan bety en tapt forretningsmulighet. Med Talkmore Bedriftsnett går dere aldri glipp av en verdifull kundehenvendelse.

·     Ett felles nummer for alle henvendelser.

·      Personlig velkomstmelding som alle kundene blir møtt med.

·      Mulighet til å bestemme åpningstider, og hvordan samtaler skal rutes utenfor åpningstid.

·      Enkel og brukervennlig app.

·      Kun 29,– ekskl. mva per bruker.

 

Våre rådgivere gir deg profesjonell veiledning og hjelp til å finne de beste produktene som passer dine behov. Vi sørger for en smidig bestillingsprosess og pålitelig leveringstjeneste, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Er du klar for å bestille?

Ta kontakt med din rådgiver hos SMB Tjenester for mer informasjon!

Få tilbud på Talkmore Bedrift

Vi ønsker tilbud på: 

Prisikon 1990.pngPrisbobler_SMB 4 pers.png

spar tid og penger