SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Kutt dine kostnader på drivstoff i dag! - headerbilde

Kutt dine kostnader på drivstoff i dag!

Penger å spare på drivstoff og strøm

Som SMB-medlem har du tilgang til en rekke fordelaktige betingelser knyttet til drivstoff og energi hos Cirkle K. Først og fremst har vi fremforhandlet svært konkurransedyktige rabatter på bensin og diesel ved bruk av firmakort. For å nettopp være konkurransedyktig er dette rabatter som stadig reforhandles. Dette er SMB Tjenester sitt ansvar.

Stadig flere går nå over til el-bil og derfor omfatter avtalen selvsagt også rabatt på lading hos Cirkle K sine egne ladere og ved bruk av firmakort. Bruk av firmakort gjør det enkelt å holde oversikt og du får alle utgifter samlet på faktura. Bedriften sparer både tid og penger.

Firmakort for lastebil

Vår avtale med Cirkle K omfatter også firmakort for lastebiler eller såkalt «Truckkort». Dette kortet åpner døren til Cikle K sitt store nettverk ved stasjoner med høyhastighetspumper og moderne stasjoner med behagelige pauseområder. Kortet gjelder for biler med en totalvekt over 3500 tonn, og til de som innehar gyldig transportløyve / egen transport. 

Fordeler som betyr noe for de ansatte

I tillegg til medlemsavtaler som kommer bedriften til gode jobber vi i SMB også aktivt med forhandling av fordeler som har betydning for hver enkelt ansatt. Cirkle K Extra Club er et fordelsprogram med et hav av rabatter og tilbud som gjør at du både sparer penger og får en god hverdag.

For ansatte med el-bil kan vi gjennom vår avtale tilby rabatt på Cirkle K Easee hjemmelader inkludert installasjon. Bruk av Cirkle K charge-appen gir deg full oversikt over forbruk og dukker det opp spørsmål tilbys kundeservice 24/7. 

Verdifullt medlemsskap 

For mange bedrifter utgjør energi og drivstoff betydelige kostnader. Det betyr at hver krone spart kan gjøre en stor forskjell. Gjennom avtalen vi i SMB Tjenester har med Cirkle K kan vi bidra til at bedriften både får god kontroll over utgiftene og priser som er til å leve med. Ta gjerne kontakt med din rådgiver hos oss, så finner en løsning som gjør at sparer både tid og penger. 

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger