SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Norengros lanserer ny nettbutikk - headerbilde

Norengros lanserer ny nettbutikk

Norengros lanserer ny nettbutikk

Velkommen til Norengros sin nye og topp moderne nettbutikk. Design, navigasjon og en del annet er nytt, men du vil selvfølgelig også finne igjen de samme funksjonalitetene som du tidligere har benyttet deg av i den gamle nettbutikken. Nye norengros.no er bygget på en helt ny plattform som er tilpasset dagens og morgendagens kundekrav og tekniske løsninger. Med den nye nettbutikken har Norengros forsøkt å gjøre det enklere for deg å finne frem til de produktene din bedrift er på jakt etter. 

Hva kan du som kunde forvente å finne på nye norengros.no?

Ny kategorisering av produkter og enklere navigering

Produktene er kategorisert i mer naturlige grupper, og nettbutikken har lagt opp til smidigere navigering.

Filtrering

For å gjøre det enklere for deg å finne frem til nøyaktig de produktene du har behov for, har Norengros lagt til muligheten til å filtrere på forskjellige attributter.

Produktsiden

På produktsider vil du nå finne alt du trenger av informasjon om produktet, tilbehør, eventuelle datablader og videoer. 

Chat

For å kunne besvare spørsmål raskere, vil det i ny nettbutikk være en chat-funksjon hvor du kun ved få klikk kan komme i kontakt med Norengros sin kundeservice.

Få tilgang til rabatterte priser hos Norengros

Pålogging til nye norengros.no

Dersom du har hatt bruker i gammel nettbutikk, vil du ved pålogging første gang i ny nettbutikk måtte be om nytt passord. Dette fordi passordene er kryptert i dagens løsning og ikke mulig å flytte over til ny. Klikk på "Logg inn", og så velger du "Glemt passord". Fyll inn din e-postadresse og du vil da motta en e-post med link til å sette et nytt passord. Pålogging i ny nettbutikk gjøres med e-postadresse, og ikke kundenummer slik det har vært tidligere. Er du usikker på hvilken e-postadresse som er registrert på din konto, kan du sjekke dette på "Min side" under "Mitt kundekort" i gammel nettbutikk, eller kontakte kundeservice. 

Les mer om hvordan medlemskap hos SMB Tjenester fungerer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisbobler_SMB 4 pers.png

spar tid og penger