Vår jobb er å spare tid og penger - for din bedrift!

Hvert år sparer vi våre medlemmer titusenvis av kroner - spesielt på forsikring, drivstoff og reiser.
Her kan du lese uttalelser fra noen av våre medlemmer og se hva de har spart på å være SMB medlem.

"Beholder fokus på kjernevirksomheten"

- Avtalen med SMB Tjenester betyr at vi slipper å gjøre ting vi ikke kan.- SMB Tjenester har jo en hel meny å velge mellom. Våre medlemmer har ulike behov, og ikke alle benytter seg av alt, men veldig mange benytter seg av noe. Vi er veldig fornøyde med tanke på at det er såpass mange som bruker de tallrike tjenestene og avtalene de har. Jeg påpeker at medlemskapet i SMB Tjenester handler om både kompetanse, tid og penger for Elkonor. - Sett i forhold til at vi kanskje hadde hatt behov for en egen ansatt for å få til de samme avtalene, så er dette en glimrende løsning for oss og våre egne medlemmer.
- Vi oppfatter samarbeidet som godt og konstruktivt!Terje Strand, Elkonor

"Anbefaler SMB Tjenester til alle som starter opp"

John Henninger har drevet blikkenslagerfirma siden 2006, og har nesten like lenge vært medlem i SMB Tjenester. Det er han storfornøyd med.
Eksepsjonell kundeservice
Foruten Esso-avtalen, benytter bedriften seg av forsikring- og pensjonsavtalene gjennom SMB. Det betyr at de sparer penger – og tid.
– De ordner alt for oss, og følger opp eksisterende avtaler, og oppdaterer oss på endringer. I tillegg reviderer SMB avtalene ved behov. Det er lett å glemme slikt, og derfor er det godt med oppfølging, sier en fornøyd Henninger.
Det er ikke bare rabattavtalene Henninger skryter av. – Deres kundeservice er eksepsjonell! Avtaler holdes og menneskene vi snakker med hos SMB er meget hyggelige og serviceinnstilt.John Henninger, HB Blikk

"SMB Tjenester vet hva de holder på med, og de gir oss gode vilkår".

Det var under inspillingen av NRK-serien "Himmelblå" at medprodusentene News On Request fikk høre om SMB Tjenester. Siden har de flyttet alle sine forsikringer til selskapet, og spart masse tid og penger. Vi har benyttet oss av avtaler på både leiebil, hotell og fly i tillegg til forsikringer. Jeg er usikker på hvor mye vi har spart med å velge SMB Tjenester, men det er snakk om flere titusener. Vi har spart omtrent 20.000 kroner bare på pensjon", forteller daglig leder Trond Eide.Trond Eide, News On Request

"Vi sparte 15.000 kr - bare på pensjonsordningen!”

Garasje Bygg AS fikk regning på administrasjonsgebyr fra en tidligere leverandør av pensjonsforsikring, og fikk bakoversveis. De tok da full gjennomgang av sine forsikringer, og sparte ca femten tusen i året på å skifte pensjonsforsikring. I tillegg sparte de flere tusen på å flytte de andre forsikringene over til SMB Tjenester, forteller daglig leder Erling Peder Berge. "Jeg bruker som regel ikke skryte, men oppfølgingen har vært kjempebra for å si det rett ut. De reagerer raskt når de får en henvendelse, og har en folkelig måte å forholde seg til kundene på", sier Berge. Garasje Bygg er et firma som leverer ferdige garasjer med stor grad av tilpasninger i forhold til kundens ønsker.Peder Berge, Garasje Bygg AS

"Vi er meget fornøyde med disse ordningene"

Odin Petroleums 50 ansatte jobber med geologi, geofysikk og reservoarteknologi. Gjennom SMB Tjenester har bedriften yrkesskadeforsikring, ansvarsforsikring, offshoreforsikring, reiseforsikring, Vertikal Helseforsikring og OTP (Obligatorisk Tjenestepensjon). Odin benytter også fly- og hotellavtaler og flere ansatte benytter bensinavtalen med Esso.
Sigfrid Jacobsen, Odin Petroleum AS

"Bare på den ene forsikringen sparte vi 30.000 det første året"

Reime Agri startet i en liten bygdesmie og er nå en av Norges største produsenter av innredninger til dyrerom og gjødselbehandlingsutstyr. Bedriften har 30 ansatte og oppdaget at de det første året sparte 30.000 kroner, bare på yrkesskadeforsikringen. I tillegg har Reime Agri gruppeliv og industriforsikring gjennom SMB Tjenester.
Per Emil Risa, Reime Agri AS

"SMB Tjenester sparte oss for 50.000 kroner"

Det blir fint der Agro Anleggsgartner-service har vært. Her i fullt arbeid med ny gågate i Lillestrøm, grunnarbeider og steinsetting. Fredrikstad-bedriften har også arbeidet med Karl Johans gate og Operahuset. Det var banken som tipset om SMB Tjenester da de skulle tegne yrkesskadeforsikringer. På det første året sparte de ca 25.000 kroner på forsikringen og like mye på drivstoff.
Anne Merete Staw, Agro Anleggsgartner-service

”Orden og gode avtaler med SMB Tjenester!”

God organisering og gode avtaler er alfa omega for å skape en solid bedrift som holder på sine ansatte, og her har vi mye å takke SMB Tjenester for, mener Sissel Ose Pedersen i Noosa AS. Ose Pedersen er daglig leder i Noosa, et landsdekkende firma som i hovedsak jobber med demonstrasjoner i dagligvarebutikkene. De har kontor i Oslo, men har omtrent femti ansatte fra Trondheim og sørover. "SMB Tjenester har en oversiktlig organisasjon som gir god kundeservice, og hvor du blir loset raskt fram til din kontaktperson. For oss er denne servicen noe vi setter stor pris på" sier Ose Pedersen.
Sissel Ose Pedersen, Noosa AS