Vår jobb er å spare tid og penger - for din bedrift!

Medlemsfordeler

Vi har 20 års erfaring med å forhandle frem avtaler som våre medlemmer sparer tid og penger på. Som SMB-medlem kan du benytte deg av ferdigforhandlede avtaler som gir deg betydelige besparelser. Her kan du lese mer om avtalene og betingelsene.

Bli medlem

Administrasjon og ledelse

Personal/HR, HMS

Gode rabatter på nyetablering for SMB-medlemmer

I samarbeid med Sticos tilbyr vi deg som kunde hos oss en rekke produkter som kan hjelpe deg med å profesjonalisere personalarbeidet i din bedrift.
Sticos har gjort komplisert regelverk enkelt og forståelig i over 30 år. Med over 10.000 kunder har Sticos hjulpet både små og store kunder med å overholde reglene innen skatt, avgift, regnskap og personal.

Som kunde av oss kan vi tilby deg å kjøpe Sticos sine produkter innen Personal via oss med gunstige betingelser.

DigitalHMS gir rabatt til SMB-medlemmer

God rabatt på HMS dokumentasjon og rabattert årsavgift HMS web system.
digital_HMS

Hjertestarter

Egen pris på hjertestarter hos Vertikal Helse for SMB-medlemmer. Hjertestarterkurs til meget gode priser, uavhengig av hvor du har kjøpt din hjertestarter eller hvilket merke den er.

Fordeler ansatte vil sette pris på

Mange opplever det som et ekstra gode når bedriften melder seg inn i SMB Tjenester. Medlemskapet gir også private fordeler som de ansatte kan benytte seg av som f.eks rabatt på drivstoff, billeasing, leiebil, hotell og strøm m.m.

Økonomi og inkasso

Gode rabatter på nyetablering for SMB-medlemmer

I samarbeid med Sticos tilbyr vi deg som kunde hos oss en rekke produkter som kan hjelpe deg med å profesjonalisere personalarbeidet i din bedrift.
Sticos har gjort komplisert regelverk enkelt og forståelig i over 30 år. Med over 10.000 kunder har Sticos hjulpet både små og store kunder med å overholde reglene innen skatt, avgift, regnskap og personal.

Som kunde av oss kan vi tilby deg å kjøpe Sticos sine produkter innen Personal via oss med gunstige betingelser.

Best i test flere år på rad

Leverandør av alle Uni Micros programmer. Norges nest største ERP leverandør, og "best i test" flere år på rad.unimicro_Logo

Gunstig inkassotjeneste

Gunstige betingelser på purre- og inkassotjenester med blant annet ingen årsgebyr og fri kredittsjekk for våre kunder. Fri telefonisk rådgiving innen kredittfaglige spørsmål.

Advokat

Gratis førstegangskonsultasjon

Gratis førstegangskonsultasjon ved behov for juridisk bistand, 1. gang pr år, samt 20% rabatt på videre bistand.

Kopi og forbruksmateriell

Egen prisliste for SMB-medlemmer

Fordelsavtale med Norges største leverandør av forbruksvarer. Tilgang til alt forbruksmateriell innen kontor - og datarekvisita, emballasje, medisinske forbruksvarer, storhusholdning, møbler og interiør til meget gode priser.

NorEngros har egne konsulenter, med høy produktkompetanse, som hjelper kundene med en gjennomgang av sortimentet tilpasset sin bransje.
Norengros_logo_120px

Banebrytende grensesnitt

Avtale med fastpris på utvalgte modeller med inntil 44 % rabatt. Svært gode betingelser på serviceavtaler hvor alle kostnader forbundet med utskrift er inkludert bortsett fra papir og stifter.KonicaMinolta

Kjøretøy og transport

Bil - leasing og administrasjon

Et av markedets mest konkurransedyktige tilbud på leasing av bil.

  • Alle merker og modeller
  • Lokalt uttak hos din forhandler
  • Lokal service
  • Alt på en faktura
  • Forutsigbare utgifter
  • Statusmøter og fleet consulting
  • Enkel oversikt på web

Elektronisk kjørebok

ViaTracks elektronisk kjørebok tilfredsstiller myndighetenes krav til dokumentasjon av kjøring med yrkesbil, firmabil eller privat bil i næring. Kjøreboken er helautomatisk og gir deg betydelige økonomiske gevinster. Egen pris pr ViaTracksenhet som medlem.
Devinco_Logo

Ekspress budtjenester - samme dag.

Kundefordeler hos Bring Ekspress. Egne prislister for SMB-medlemmer med rabatterte priser i storbyene, og fast prosentrabatt på rutenettene i resten av landet.
Bringlogo_web

Forsikring

Yrkesskadeforsikring

Lovpålagt forsikring

Dekning på lovpålagt yrkesskadeforsikring er lik uansett selskap, og derfor kan du lett sammenligne priser. På bakgrunn av stort forhandlings- volum kan vi tilby våre medlemmer noen av markedets beste priser. Høyere forsikringssum ved yrkesskade/yrkessykdom kan også tilbys.
Matrixlogo_ny

Pensjon

Pensjonsrådgivning

Hos oss får du en av markedets beste pensjonsavtaler, enkel administrasjon, alltid gunstig kostnadsnivå og god rådgivning. Stor fleksibilitet bl.a. med mulighet for sikring av avkastningen for den ansatte.

Vi tilbyr innskuddspensjonsordninger fra 2% av lønnen som er minimumskravet og opp til 7%. Dette gjelder for lønn mellom 0-7,1 G. For de som tjener mellom 7,1-12 G kan det spares hele 25,1%.

Danica_Pensjon

Helseforsikring

Få dine ansatte raskt tilbake i jobb

Helseforsikring med behandlingsgaranti: garantert behandling eller operasjon innen 10 eller 20 dager. Få dine ansatte raskt tilbake i jobb ved sykdom. Rabatt til SMB medlemmer.
Vertikal_Helse

Reiseforsikring

Trygghet på reiser

Vi tør påstå at vi kan tilby en av de markedsledende reiseforsikringene i markedet når det kommer til pris og vilkår. Reiseforsikringen dekker tjenestereise og den ansattes familie på ferie- og fritidsreiser over hele verden, (med naturlig unntak for land der UD har anbefalt evakuering av norske borgere). Forsikringen gjelder for ferie- og fritidsreiser med varighet på inntil hele 90 dager, mens tjenestereise dekkes med en varighet på hele 180 dager. Ektefelle/samboer/registrert partner og dennes barn, samt egne barn med felles adresse som den sikrede dekkes av forsikringen. Egne barn med felles folkeregistrerte adresse som den andre forelder dekkes av forsikringen. Barn dekkes inntil hovedforfall etter at barnet har fylt 21 år. Det påløper ikke egenandel ved skade.

Med denne forsikringen slipper du å bekymre deg for om reisen ble betalt med riktig kredittkort eller om forsikringen muligens bare gjelder reiser med overnatting.
AIGLOGO

Skadeforsikring

Gode betingelser

Via vår forsikringsgiver Matrix Insuranse AS, kan vi tilby våre medlemmer nær sagt samtlige skadeforsikringsprodukter for bedrifter til meget gode betingelser!

Reise

Reisebyrå

Alle reisetjenestene du trenger på ett sted

En reise handler ikke bare om å komme seg fra A til B, men hele opplevelsen fra du bestiller en reise til du er hjemme igjen og reiseoppgjøret er i mål. Vi har samlet alle våre avtaler på reise i Berg-Hansens reiseportal slik at det blir enklere for deg uansett om du skal på jobbreise, gruppetur, konferanse eller ferie! norwegian-rodfelt

Flyreiser

Meget gunstig bonus på flyreiser

Meget gunstig bonus på flyreiser (eks skatt/avgifter og MVA). Gjelder ikke kampanjebilletter. Denne bonusen samles opp og utbetales én gang i året (om totalen er større enn kr 100,-). Bonus gis også på gruppereiser, dersom avtalekode er oppgitt ved bestilling. I tillegg er "Fast track" inkludert på alle reiser på avtalekoden. Dette utgjør en verdi på kr. 100,- hver vei, og masse tidsbesparelse.norwegian-rodfelt

Hoteller

Avtalepriser på overnatting

Rabatt på alle Nordic Choice Hotellene i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum.

Alle medlemmer av SMB Tjenester starter med sølvkort første år.
Choice_logo

Leiebil

Fri kilometer

Medlemspriser med faste lave avtalepriser på leiebil. Europcar tilbyr også langtidsutleie av alle typer biler.
Europcar_Logo

Drivstoff Energi

Strømavtale

Svært gunstige priser

Som SMB medlem får både bedriften og dens ansatte stordriftsfordeler på innkjøp av strøm. Vi kan tilby - rabatt på et av de rimeligste spottpåslagene i markedet - ingen bindingstid - ingen forskuddsbetaling.Ustekveikja_Logo

Energi/bulk

Circle K Energi

Via vår leverandør Circle K tilbyr vi 176 øre/l rabatt på listepris på diesel levert i bulk. CircleK_Logo

Esso Energi

Din bedrift får fra 165 til 185 øre (eks mva) pr liter i rabatt på fyringsolje og diesel levert i bulk hos Esso Energi. Rabatten avhenger av volumet.

Dine ansatte får 130 øre pr liter (inkl mva) i rabatt på parafin og 165 øre (inkl mva) pr liter på villa fyringsolje.

EssoEnergi

Drivstoff

Rabatt på pumpepris

En av markedets beste betingelser på firmakort. Ta kontakt for å få oppgitt rabattsatsene. Rabatt til tyngre kjøretøyer over 3,5 tonn: konkurransedyktige betingelser ved forespørsel. Rabatt ved ALLE stasjoner. I tillegg får du 20% rabatt på bilvask.esso-logo

Konkurransedyktige rabatter med drivstoffkort på diesel og bensin.
Egne betingelser for tyngre kjøretøy (over 3,5 tonn) hos stasjoner i Circle K's hovedtruck-nett.
Bombrikke-avtale for Truckkortkunder tilbys også.
Ansatte i medlemsbedrifter får rabatt ved bruk av personkort eller private kort knyttet til Circle K Extra Club.CircleK_logo

Tele Data

Telefoni

Innovativ mobilleverandør

Ny avtale!
Atea Mobil er en ny aktør på mobilmarkedet som utfordrer med lave priser, ingen bindingstid og store datapakker. Atea Mobil bruker Telenors mobilnett.

Moderne og fleksible teletjenester

Din bedrift får en av markedets beste teleløsninger til storkunde betingelser. Mer enn 30.000 små og store bedrifter har valgt Phonero som sin telefonileverandør. Phonero benytter Telias mobilnett.Phonero_logo_RGB

IT tjenester

Datautstyr og IT-tjenester

IT handler ikke bare om datamaskiner og løsninger, men hva man bruker dem til. Serit er en totalleverandør innen IT, og leverer arbeidsverktøy som er med å gi merverdi for kunden.

Gjennom vår avtale med Serit leveres alt fra enkle datamaskiner og datadrift (sky) til datavarehus og butikksystemer, og til hyggelige priser.

Du kan selv benytte avtalen i nettbutikk, eller bli oppringt av en av våre kontaktpersoner hos Serit for annen IT-relatert bistand.

Høy kompetanse

SMB Tjenester tilbyr flere former for IT tjenester. Vi er Microsoft Partner og leverer bla. Office 365 løsninger.

Kurs

Rabatt på kurs

Som SMB-medlem kan du benytte deg av en rabattfordel ved påmelding av Office kurs. SMB Tjenester AS er KnowledgeGroups samarbeidspartner og representant i Midt-Norge, og leverer kurs innen Microsoft Office programmene Gjennom våre samarbeidspartnere leverer vi kurs, over hele landet, som gir deg kunnskapen til å jobbe smartere, bedre og mer effektivt.
Office logo

Klær og profilering

Klær og profilering

Arbeidstøy, verneutstyr og profilgaver

Fordelsavtale på arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær. Som SMB-medlem får du tilgang til storkundepriser. Bekken & Strøm er en ledende leverandør av arbeidstøy og har som mål å levere kvalitet og service til meget konkurransedyktige priser.

Benytt deg av våre avtaler Bli medlem i dag!

Vi kan tilby noen av markedets beste rabatter og betingelser. Meld deg inn i dag å få tilgang til rundt 30 ferdigforhandlede avtaler som din bedrift sparer tid og penger på.