SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

35% rabatt hos Ahlsell og Bekken & Strøm - headerbilde

35% rabatt hos Ahlsell og Bekken & Strøm

Vi hjelper din bedrift med å spare penger, og som SMB-medlem får du storkundefordel på innkjøp hos Ahlsell og Bekken & Strøm. Avtalen gir hele 35% rabatt på en rekke varer og tjenester, og sørger for at du og dine ansatte kan oppgradere arbeidsutstyr til meget konkurransedyktige priser.


Vår jobb er å gjøre din jobb enklere

Ahlsell og Bekken & Strøm er en grossist med et komplett sortiment innen VVS, VA, elektro, verktøy og personlig verneutstyr. I tillegg føres et bredt spekter av relaterte produkter til disse fagområdene. Blant sortimentet finner du dessuten verktøy som effektiviserer din arbeidsdag. Ahlsell og Bekken & Strøm er også en ledende leverandør av arbeidstøy og har som mål å levere kvalitet og service til meget konkurransedyktige priser. Arbeidstøy, verneutstyr, sko, profil- og fritidsklær koster mindre med SMB Tjenester sin storkundefordel! Ta kontakt om avtalen


Det koster mindre hos Ahlsell og Bekken & Strøm med SMB Tjenester sin storkundefordel.Gjør et smart økonomisk valg

Ved å dra nytte av denne fordelsavtalen kan du spare betydelige summer på innkjøp hos Ahlsell og Bekken & Strøm. Med et omfattende utvalg av produkter, vil du finne et bredt spekter av muligheter for å dekke ditt og dine ansattes behov. Medlemsrabatten gjør det mulig å oppgradere utstyr uten å gå på bekostning av kvalitet eller budsjett, og på denne måten ivaretar og opprettholdes et sunt arbeidsmiljø. Samtidig gjør du et smart økonomisk valg. Smart for deg – smart for bedriften!
Ta kontakt om avtalen


SMB Tjenester har over 20 års erfaring med å forhandle frem avtaler som vår medlemmer sparer tid og penger på.


Våre rådgivere gir deg profesjonell veiledning og hjelp til å finne de beste produktene som passer dine behov. Vi sørger for en smidig bestillingsprosess og pålitelig leveringstjeneste, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.
Ta kontakt med din rådgiver hos SMB Tjenester for å vite mer om avtalen.

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger