SMB-magasinet


Online medlemsblad for SMB-Tjenester 2023 - Årgang 19

Ny avtale med Talkmore Bedrift - headerbilde

Ny avtale med Talkmore Bedrift

Vi i SMB Tjenester har gleden av å ønske Talkmore Bedrift velkommen som ny tilbyder av mobilabonnement til våre medlemsbedrifter. Avtalen vi har med Talkmore Bedrift gir deg opptil 25 % rabatt på abonnement og selvfølgelig ingen bindingstid.  

   

Det er i dag mange ulike aktører som tilbyr mobilabonnement til bedrifter, og det kan ofte være utfordrende å finne den leverandøren som passer din bedrift og deres behov. Vi ønsker derfor å trekke frem noen av grunnene til at vi har valgt nettopp Talkmore Bedrift og hvordan vår avtale kan bidra til en enklere mobilhverdag og lavere kostnader:  

  

  • Talkmore Bedrift er 100 % eid av Telenor. Bedriften er dermed garantert full Telenor-dekning – Norges raskeste mobilnett – 5 år på rad! *  
  • Ingen binding, liten skrift, eller skjulte gebyrer, som for eksempel for Bank-ID, bruddgebyr, mobilsvar, nettvern og MMS 
  • SMB-rabatt på dagens pris, og flytende prisplan som alltid sikrer deg Talkmores beste pris  
  • Automatisk datakontroll og full Data Rollover, som vil si at ubrukt data fra både abonnement og datapakker tas med til neste måned  
  • Bruk mobilen som hjemme, i hele Europa, ikke bare i EU/EØS 

  

I tillegg til fordelene over, topper Talkmore Bedrift listen over mobiloperatørene med Norges mest fornøyde kunder på bytt.no. Vi i SMB-Tjenester er derfor overbevist om at dette er en avtale som vil gi stor verdi for deg som medlem.  

  

  

Ønsker du mer informasjon om avtalen, eller bestille mobilabonnement? Ta kontakt med din SMB-rådgiver.  

  

  

Fordeler med Talkmore Bedrift  

 

Flytende prisplan  

Talkmore Bedrift tilbyr en flytende prisplan til alle medlemmer i SMB Tjenester! Settes prisen ned, eller innholdet i abonnementet økes, gjelder dette for alle kunder. Som abonnent trenger du ikke å løfte en finger, ingen kunder sitter igjen med gamle prisplaner.  

  

Bruk mobilen som hjemme i hele Europa, og rimelige ringepakker fra Norge til utlandet  

Talkmore Bedrift er den eneste mobiloperatøren i hele Norge som lar deg bruke mobilen akkurat som hjemme i HELE Europa, og ikke bare EU/EØS. Hva har dette å si for SMB Tjenester sine kunder?  Talkmore Bedrift tilbyr markedets rimeligste og beste ringepakke fra Norge til Europa. Ring ubegrenset til hele Europa for kun 49 kr eks mva. 

  

Datakontroll inkludert i alle abonnement  

Talkmore Bedrift inkluderer tjenesten datakontroll i alle sine mobilabonnement, slik at hastigheten senkes når den inkluderte datamengden er brukt opp. Slik slipper dere overraskelser på fakturaen.   

 

Om bedriften aktiverer datakontroll kan den enkelte ansatte gå inn og kjøpe ekstra datapakker med Vipps ved behov. På den måten slipper du som administrator å forholde deg til utdeling av datapakker og administrering.    

  

Litt om Talkmore   

Historien om Talkmore startet i 2004, og med et mål om å tilby enkle og ærlige mobiltjenester til lavest mulig pris. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp av Telenor, noe som ga muligheten til å kunne tilby dekning og tjenester i verdensklasse – til Talkmorepriser. Den 1. mars 2021 fusjonerte Dipper med Talkmore, og ble til Talkmore Bedrift. Talkmore leverer dermed mobiltjenester til Talkmorepriser til både privat- og bedriftsmarkedet.  

 

 

Operatøren med det grønne hjertet  

Talkmore skal være en pålitelig aktør som kundene skal kunne stole på, og det innebærer også et miljøansvar som Talkmore med sin Miljøfyrtårnsertifisering tar på alvor. Talkmore har en egen miljøgruppe som jobber med rutiner og påser at bedriften etterlever de tiltakene og målene som er satt.  

I juli 2022 ble Talkmore sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter at selskapet gjør mye riktig, og at medarbeiderne trives. Motiverte medarbeidere gir fornøyde kunder!   

  talkmore_frontify-03.png

 *Basert på analyse av Ookla®️ Speedtest Intelligence®️ data 2018-2022. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold. Se telenor.no  

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger