SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Velg smart når du skal ut og fly - headerbilde

Velg smart når du skal ut og fly

Bærekraft på alvor i Norwegian

Bærekraft og grønn drift er ikke bare buzzord. For mange står det øverst på agendaen og er en viktig del av hverdagen. Dette gjelder alle bransjer. Ikke bare er bedriftene selv opptatt av det, men også kunder og samarbeidspartnere er tydelig på at man ønsker å benytte seg av leverandører som, akkurat som dem, er langt frem i skoa hva gjelder bærekraft. 

Norwegian tar bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig, blant annet for å minske sitt Co2-utslipp. Faktisk har Norwegian som uttalt mål å kutte sine Co2-utslipp med hele 45 %, sammenlignet med utslippene i 2010. Og dette innen 2030. Det er ikke lenge til.

Mange tiltak mot felles mål - For å nå sine mål om utslippsreduksjon har Norwegian utarbeidet en rekke tiltak for en mer bærekraftig og grønn drift. Blant disse er: Flere direkteturer - Dette er et grep som gir færre avganger og landinger, noe som påvirker mengden utslipp betydelig. Slutt på ikke-gjennvinnbar plast - Innen 2023 skal Norwegian kutte ikke-gjenvinnbar plast og gjenvinne alt av engangsplasten på sine skandinaviske ruter. 

Bærekraftig drivstoff - Norwegian har forpliktet seg til å bruke opptil 28% bærekraftig drivstoff innen 2030.

Moderne flyflåte - Selskapet investerer i ny teknologi og har en av verdens mest moderne flyflåter.

Smart bruk av værdata - Norwegians SkyBreathe-app gjør pilotene i stand til å justere flyruter, noe som bidrar med opptil 2% mindre Co2-utslipp.

Har du og din bedrift også bærekraft høyt opp på agendaen så kan det være smart å velge Norwegian når du først skal ut å fly. 

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger