SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Den sirkulære prosessen hos Release - headerbilde

Den sirkulære prosessen hos Release

Miljøvennlige valg blir viktigere og viktigere, både for deg som privatperson og arbeidsplassen din. Det digitale skiftet gjør det lettere å ikke bruke så mye papir. Flere bedrifter har allerede kuttet ut all bruk og blitt heldigitale.

Digitaliseringen av norske arbeidsplasser og i samfunnet, er på mange måter svært positivt. All kommunikasjon går mye lettere, det er enklere å holde oversikt, og man skåner også miljøet på mange måter. Men, som alt annet har også digitaliseringen sine ulemper. Behovet for mer teknologi og lysten på det nyeste til enhver tid, påvirker miljøet og legger igjen et negativt klimaavtrykk. 

Norges bærekraftige mobilselskap

Release er norges bærekraftige og grønne mobilselskap. De selger og leier ut pent brukte telefoner til bedrifter og privatpersoner.

Release så dagens lys sommeren 2020, og det springer ut av Grønnmobil. Gjennom å pusse opp fint brukte telefoner, for så å leie ut- og selge dem, jobber Release for at det norske folk skal tenke grønnere når de kjøper mobiler. Firmaet har hovedkontor i Sandefjord, og det er dit alle mobiler sendes for oppussing og utsendelse til nye eiere. 

Ikke miljøvenning, men nødvendig

En mobil er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt. Den inneholder mange sjeldne metaller og grunnstoffer, hvor det kreves store ressurser for å utvinne disse. Mobilen har derimot blitt helt nødvendig, og noe vi er avhengig av i hverdagen. 

For at en mobil skal etterlate seg minst mulig miljøavtrykk, bør den eies av- eller leies ut til 4- 5 personer, før den resirkuleres.

Med Release er dette mulig. 

Når de tar inn brukte mobiltelefoner, blir de pusset opp slik at du slipper å irritere deg over dårlig batterilevetid og treg mobil.

I Norge kjøpes det over 2 millioner mobiltelefoner i året. Beregninger tilsier at produksjonen av èn smarttelefon medfører et utslipp på 110 kg CO2. Ganger du det opp med 2 millioner, blir det et svært høyt tall.

Hva kan du gjøre?

Som enkeltperson i kampen om et bedre klima og miljø, føler man seg raskt som en dråpe i havet. Men om du og din bedrift tar i et tak sammen, vil det etterhvert vises.

En dråpe blir raskt en større dam. 

Neste gang du tenker å kjøpe telefon, privat eller gjennom ny mobilavtale for ditt firma, tenk Release. Flere norske bedrifter har allerede gjort det, og med avtalen SMB Tjenester har med Release, får din bedrift svært gode priser på både leie av mobiler, samt mulighet til å tegne abonnement med telenordekning til markedets beste pris.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger