SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Betalingsutsettelse nå, kan bli dyrt i fremtiden - headerbilde

Betalingsutsettelse nå, kan bli dyrt i fremtiden

For mange har statens låneordninger og muligheten til å utsette moms og arbeidsgiveravgift vært en viktig redningsplanke. Men hva skjer med bedriften når dette skal betales tilbake? Ved å planlegge og tilrettelegge for god likviditet slipper du å utsette problemet!

Likviditet er bedriftens hovedpulsåre og god likviditet handler om planlegging. Det er viktig at bedriften kommer seg igjennom vanskelige pandemi-tider, men målet for de fleste er å eksistere i mange år etter det. Fortvil ikke, det finnes en rekke løsninger som tilrettelegger for fremtiden. Du kan for eksempel vurdere en skreddersydd låne- og finansieringsordning som tar høyde for skyldig moms og arbeidsgiveravgift, i stedet for å utsette problemet. 

Stille før stormen?

I 2020 ble det registrert 18 % færre konkurser enn året før. Dette primært fordi skatteetaten, som melder inn slike saker til domstolen, var mer tilbakeholden. Denne situasjonen kan fort endre seg. 

Hvor lang tid vil det ta å bygge opp igjen det som pandemien har revet ned? Ett år, to år, eller kanskje mer? Det er dessverre usikkert om staten har tatt høyde for utfordringene som vil komme, når de krever tilbakebetaling av lån og andre forpliktelser som din bedrift har fått lov å utsette. Derfor lønner det seg å være føre-var. 

Få mer informasjon om vår avtale med Svea

Slik får du lavere kostnader i fremtiden

Svea har satt sammen en finansieringsordning som kan brukes til akkurat dette formålet. Ordningen gir deg en foretakskreditt som gjør at du kan betale moms og arbeidsgiveravgift i det tempoet som passer din bedrift. i tillegg innebærer den mer tradisjonelle fakturakjøps- eller factoringløsninger som reduserer kapitalen du har bundet opp i fordringer. Det viktigste for oss er å tilrettelegge for at du skal komme deg på beina igjen og oppleve videre vekst i fremtiden. Det betyr at du skal ha penger på konto igjen når du trenger det, også når omsetningen tar seg opp etter covid-19. Målet med ordningen er hovedsakelig å skape trygghet for bedriften i usikre tider, både på kort sikt og lang sikt. 

En del av samfunnsdugnaden

Å bygge en lønnsom bedrift er givene, men det krever også hardt arbeid over lengre tid. Det står stor respekt av innsatsen bedriftseiere har lagt ned for å skape bærekraftige arbeidsplasser i Norge. Det er ikke bare bedriftene selv som høster av det de har sådd, men hele samfunnet slik vi ser det. Med Svea sin kompetanse ønsker vi å hjelpe til slik at flere skal lykkes og komme seg gjennom en tøff periode nå. Bedriftene som bidrar inn i den store samfunnsdugnaden skal heller ikke glemmes når dugnaden er over. 

Økonomisk støtte og rådgivning til bedriftsbyggerne

Det hjelper lite med god lønnsomhet dersom du mangler penger på konto og ikke kan betale regningene dine. Lønnsomhet er hjertet i enhver bærekraftig virksomhet, men likviditet er hovedpulsåren - ryker den, så er det "game over". 

Ønsker du råd eller finansieringsløsninger som er tilpasset din situasjon, både nå og i fremtiden? Svea bistår gjerne, med mål om at du skal kunne bruke all din tid på det du kan best; kjernevirksomheten din. 

Resultatet blir en god nattesøvn, mindre bekymringer og en bedrift som er rustet for vekst og kommende kostnader - både på lang og kort sikt. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger