SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

- Vi skal hjelpe håndverkere å få flere kunder - headerbilde

- Vi skal hjelpe håndverkere å få flere kunder

Da vi grunnla 24onoff tilbake i 2014, var vi fast bestemte på at håndverkere trengte bedre digitale verktøy. Vi snakket med hundrevis av fagfolk om utfordringene de møtte på byggeplassen - og det slo oss:

"Kundene ønsker kvalitet. Men i jakten på de beste fagfolkene er det vanskelig å skille de seriøse selskapene fra de som bare konkurrerer på pris. Hvordan skal den stolte håndverkeren klare å synliggjøre sitt gode håndverk?"

Dette spørsmålet ble starten på et timeregistrering- og prosjektverktøy. I 24onoff kunne håndverkeren vise at alt var på stell - mot både kunder og myndigheter. navnet på selskapet var det siste vi tenkte på. 

Over 6 år, 1000 kunder og 22 medarbeidere senere har vi truffet en nerve i markedet, men navnet "24onoff" har begrenset oss.  Vi hørtes ut som et IT-selskap, når vi egentlig ville være på lag med håndverkeren. Det er på tide med en forklaring. 

Tidlig i 2020 startet jakten etter et nytt navn. Et som er lettere å stave, lettere å uttale og lettere å huske. Et navn som representerer hva produktet vårt skal gjøre, og hvordan det løfter fagfolk rundt om i Norge. 

Svaret ble Svenn

En Svenn er en som setter håndverket først. Bygg og anleggsbransjen sin ryggrad er de seriøse folkene som brenner for faget. Det er kompetansen og seriøsiteten hos maleren, tømreren, forskalingssnekkeren og alle andre stolte håndverkere som er viktig. I dag hjelper vi tusenvis av fagfolk som 24onoff, men som Svenn skal vi bidra med enda mer. 

Ikke medlem hos SMB Tjenester ennå?

Vi skal hjelpe deg å få flere kunder

Kunden er villig til å betale for kvalitet og tilgjengelighet. Det er her håndverkeren kan gjøre en forskjell. Du er en fagmann eller -kvinne som leverer stolt håndverk, men du må ha hjelp til å vise det. Med Svenn kan du jobbe som fremtidens håndverker, som innebærer: 

  1. Gjøre deg synlig med egen nettside - du får flere av de riktige kundene.
  2. Full kontroll på prosjektene - du øker lønnsomheten og følger loven.
  3. Viser kvaliteten du faktisk leverer - slik at kundene blir imponert og kommer tilbake. 

Vi i Svenn gleder oss til å fremheve de som brenner for godt håndverk og fornøyde kunder. 

Nysgjerrig på hvordan Svenn kan hjelpe deg med å løse dine utfordringer på en enda bedre måte?

Ta kontakt med SMB Tjenester for å få vite mer om den nye leverandøren. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger