SMB-magasinet


Online medlemsblad for SMB-Tjenester 2023 - Årgang 19

Gode juleønsker med Bekken & Strøm - headerbilde

Gode juleønsker med Bekken & Strøm

Gaver til både nytte og glede kan du som SMB-medlem bestille med gode rabatter fra Bekken & Strøm. Med et sortiment som inneholder noe for enhver får du kvalitetsprodukter som bidrar til gode opplevelser. 

Desember er rett rundt hjørnet og det er på høy tid å tenke på hva dine ansatte skal få i julegave. Året har vært preget av mye usikkerhet og stor arbeidsmengde for veldig mange, og det er på tide med en belønning. Når en del av den normale førjulshyggen uteblir, er det kanskje ekstra ønskelig å gi de ansatte noe de kan bruke og ha glede av. 

Julekampanjen til Bekken & Strøm tilbyr et godt utvalg av friluftsutstyr. Du kan finne alt fra dunjakker, hodelykter og termoser. Som Norges største leverandør av verneutstyr og arbeidsklær leverer vi også fritidsklær til private kunder. hele utvalget kan fås både med og uten profilering. Ønsker din bedrift profilering for en ekstra personlig gave er dette mulig i form av trykk, broderi eller gravering. Husk bare å bestille produktene innen 10. desember for å være helt sikker på at leveringen når frem før jul. 

Knytt meg til rabattavtalen til SMB Tjenester

Hyggelig for alle parter

Regionsjef for Bekken & Strøm i Midt-Norge, Lars Onarheim, sier de ser en trend nå på at mange arbeidsgivere legger mer penger og innsats i ordentlige julegaver til de ansatte nå som julebordene uteblir. Han sier at termokopper, termoser, jakker og knivsett ser ut til å være særlig attraktive gaver. 

-SMB-medlemmer har flere fordeler hos oss enn andre. Julekampanjen vår varer frem til 30. november, men som medlem av SMB Tjenester får du 45 % rabatt på hele vårt sortiment gjennom hele året, det reduserer prisen betraktelig, særlig hvis du bestiller mye. Alt fra kontormedarbeidere til folk i anleggsbransjen er typiske kunder av oss, og vi har noe for alle. Er det ønskelig kan vi også komme på besøk for å vise frem vareprøver og gi en egen pris på dette, forteller Onarheim. 

Les mer om avtalen med Bekken & Strøm

Fordeler som merkes

Mulighetene for innsparinger er mange som medlem hos SMB Tjenester, og skal gi små og mellomstore bedrifter stordriftsfordeler som er vanskelig å oppnå på egenhånd. Bekken & Strøm er en ledende leverandør av arbeidstøy og tilbyr tøy tilpasset alle bransjer. Målet deres er å levere varer av topp kvalitet til meget konkurransedyktige priser. 

-Vi ser at kundene våre kommer til oss når det er noe de har behov for av tøy og verneutstyr, det håper vi de fortsetter med. Selv ser vi på sammenhengen mellom god kvalitet og ordentlig service som essensielt og vårt største konkurransefortrinn. Vår stolthet ligger i å møte kundene og deres behov så de får en enklere og mer komfortabel hverdag. Nå ser mine kolleger og jeg frem til å skreddersy gaveløsninger slik at dine ansatte får julegaven som bidrar til positive opplevelser på slutten av et spesielt år, avslutter Onarheim. 

Ikke meldt deg inn hos SMB Tjenester ennå?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger