SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Ny leverandør: Intervju med Svea Finans - headerbilde

Ny leverandør: Intervju med Svea Finans

-Vi er store nok til å håndtere det meste, men små nok til at ingen kunder skal føle seg ubetydelige.

Erik Gjønnes er Client Executive i Svea. Han har jobbet med å skape resultater for bedrifter i 12 år og har et brennende engasjement og interesse for norsk næringsliv. For ham er den mest takknemlige delen av jobben muligheten til å bidra og tilrettelegge for at bedrifter kan vokse og nå sine mål. Med det skapes verdi i markedet og flere arbeidsplasser opprettes og opprettholdes. Vi tok en prat med Erik for å finne mer ut om SMB Tjenester sin nye leverandør, Svea. 

Hvem er Svea?

Svea Norge er den norske delen av svenske Svea Ekonomi AB, som ble grunnlagt av Lennart Ågren i 1981. I Norge har vi kontor i Oslo, Trondheim og Hamar og er cirka 200 ansatte. Gjennom godt arbeid, kvalitetstjenester- og produkter og strategiske oppkjøp har Svea vokst til å bli Nordens største privateide finansforetak. Vi er i dag tilstede i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Estland, Nederland, Ungarn, Sveits, Østerrike og Tyskland. Svea sin filosofi er å gjøre det mulig for våre kunder å vokse ved enhver anledning. Vekst krever penger på konto og frigjort tid. Med en av markedets beste produktporteføljer finner vi den løsningen som passer våre kunder, enten det er tjenester innen finansiering, inkasso eller betalingsløsninger. 

Hvorfor skal SMB-medlemmer velge Svea?

Både vi og SMB Tjenester har en kunde- og serviceorientert filosofi som danner grunnlaget for et godt samarbeid. SMB Tjenester forhandler frem gode avtaler med kvalitetsleverandører og vi er stolte av å være i så godt selskap. Å velge oss betyr at du velger en samarbeidspartner som ønsker et godt samarbeid over tid, forstår dine behov og gjør sitt ytterste for å dekke dem. 

Les mer om medlemsfordelen her

Hva er unikt med dere?

Jeg mener at Svea er en speedbåt i et hav fullt av tankskip. Mange av våre kunder setter pris på vår personlige tilnærming, handlekraft og vår genuine vilje til å hjelpe våre kunder til å nå sine mål. Vi har huset fullt av mennesker med høy kompetanse og et brennende engasjement for jobben sin. Dette har direkte innvirkning på hvordan det føles å være kunde av oss!

Kontakt en rådgiver for å høre mer om avtalen med Svea

Har du noen spesifikke produkter eller løsninger du ønsker å fremheve?

For at norske virksomheter skal kunne gripe mulighetene som byr seg og tilrettelegge for videre vekst, er det viktig med penger på konto. Likviditeten er hovedpulsåren i ethvert selskap, og er den god betyr det et økonomisk handlingsrom som gjør at ledere og ansatte kan konsentrere seg om det de er best - uansett hva det måtte være!

Vi tilbyr fleksible løsninger som kan innebære at vi kjøper enkeltstående faktura i sin helhet. Du får penger på konto dagen etter, og slipper å vente ut kreditt-tiden, eller eventuelt enda lengre dersom kunden din betaler for sent. Enkelt, effektivt og ikke minst behagelig med tanke på eventuell risiko. 

Selskaper som har mange fakturaer med ulike summer til ulike kunder har ofte behov for både økt likviditet og hjelp til fakturaadministrasjon. Da tilbyr vi factoringløsninger som håndterer hele prosessen, fra utsendelse til oppfølging, purring og inkasso. I tillegg belåner vi verdien av alle fakturaene slik at du får betalt for utført arbeid så raskt som mulig. 

Les mer om medlemskap hos SMB Tjenester

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger