SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Ny leverandør: Vincu - headerbilde

Ny leverandør: Vincu

Vincu finner riktig hotell til ditt arrangement - effektivt, kostnadsfritt og kjedeuavhengig

Skal du eller din bedrift arrangere kurs, konferanse, julebord eller lignende arrangementer henter Vincu inn pristilbud og tilgjengelighet til deg helt gratis. For å unngå å betale for mye bør du innhente tilbud og tilgjengelighet fra flere hoteller slik at du får det beste og mest konkurransedyktige tilbudet i markedet. Dette er ofte en langtekkelig og avansert prosess, og krever ofte  mye jobb og e-postutvekslinger frem og tilbake mellom flere hoteller og kontaktpersoner. Gjennom VIncu sin nettbaserte tjeneste sparer du både tid og penger. Ved å fylle ut et skjema om ditt arrangement innhenter Vincu pristilbud og tilgjengelighet raskt på vegne av deg - helt gratis og uforpliktende. 

Med solid bakgrunn og kunnskap fra reiselivsbransjen, så gründere et behov for å effektivisere tilbudsprosessen fra hotell til kunde. Kristian Hoseth Mikkelsen er daglig leder og en av tre gründere i Vincu. Han forteller at siden tjenesten ble lansert i september i fjor, har det vært stor aktivitet i portalen. med bestillinger på over 3,5 millioner kroner siden oppstart har det vært en suksess. 

- Dette er en plattform som kan brukes av dem som skal arrangere arrangementer både gjennom jobb eller privat for idrett eller foreninger for eksempel. Hvis man har et behov for å finne en lokasjon for sitt arrangement, går man inn på www.vincu.no fyller ut hvor arrangementet skal finne sted og andre spesifikasjoner. Deretter blir man matchet med hotellene som tilsvarer disse kravene og har tilgjengelighet, og mottar tilbud fra hotellet. kundene har dermed forhandlerposisjon i forhold til hotellene og ikke vis-a-versa, forklarer Hoseth Mikkelsen. 

Se alle reisefordelene for medlemmer hos SMB Tjenester

Vincu har skrevet samarbeidsavtale med alle Nordens største hotellkjeder og kan per nå tilby over 200 hoteller i hele Norge. Planen er å fortsette å utvikle tilbudet til minimum det dobbelte innen utgangen av 2020, og også inkludere uavhengige hoteller. Samarbeidet med SMB Tjenester ser Hoseth Mikkelsen på som en åpenbar vin-vinn situasjon. 

-Vi kan nå tilby løsningen til alle medlemmer av SMB Tjenester. Dette sparer både tid og penger for bedriften, men er også en gode for de ansatte. Tjenesten kan brukes både profesjonelt og privat, og vil gi medlemmene en enklere prosess når de skal gjennomføre arrangementer, avslutter Hoseth Mikkelsen. 

Les mer om SMB Tjenester

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisbobler_SMB 4 pers.png

spar tid og penger