SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

-SMB Tjenester lever virkelig opp til navnet sitt - headerbilde

-SMB Tjenester lever virkelig opp til navnet sitt

Som medlem gjennom nesten 10 år har Tømrer MT lang og god erfaring med tjenestene SMB Tjenester AS tilbyr gjennom sine samarbeidspartnere. 

Som en del av byggebransjen har Tømrer MT særlig behov for tjenester som sikrer de ansatte, men også avtaler som er nyttig for å minske selskapets andre kostnader. Derfor har de blant annet tegnet avtaler som helseforsikring, yrkesskadeforsikring og pensjon, i tillegg til drivstoff og andre kostnadssparende avtaler gjennom SMB Tjenester. 

-SMB Tjenester er både pålitelige og effektive, de har også mange flotte samarbeidspartnere som tilbyr gode løsninger for nettopp små og mellomstore bedrifter. Alt fra forsikring til drivstoffavtaler er noe av det som er gunstig for vår bedrift, forteller styreleder Maria Thorsteinsen i Tømrer MT. 

Gjennom kvalitetssikring av leverandører, bedre betingelser og mindre tidsbruk hjelper SMB virksomheter og organisasjoner å kutte kostnader på innkjøp. SMB fungerer altså som en innkjøpspartner som reforhandler gode og besparende avtaler for sine medlemmer. Tidsbesparelsen skal gi medlemmene mer tid til å fokusere på sin kjernevirksomhet. 

Les mer om hvordan du kan melde din bedrift inn som medlem her

-Vi har gode fordeler av å benytte SMB Tjenester, personalet er alltid veldig serviceinnstilte og behjelpelig med hva enn vi måtte ha behov for. Det er dette sammen med de gunstige avtalene som er grunnen for at vi har benyttet tjenestene deres i så mange år, sier Thorsteinsen. 

Alle medlemmer sparer garantert penger

Alle medlemmer får verdigaranti fra SMB Tjenester ved inngåelse av medlemskap, det vil si at du får pengene tilbake dersom du ikke tjener inn minimum medlemskapsprisen i løpet av det første året. Medlemskap kan søkes om av alle virksomheter og organisasjoner som er registrert i Brønnøysundregisteret.

Fornøyd medlem sparte flere tusen på gode innkjøpsavtaler

-Hos oss i SMB Tjenester er vi alltid opptatt av å gjøre det enklest, best og rimeligst mulig for kundene våre. Derfor tilbyr vi blant annet gratis innkjøpsanalyse hvor vi viser hver enkelt bedrift hvor mye de kan spare ved å tegne medlemskap, dette er helt uforpliktende. Vi er stolte over det gode samarbeidet vi har med blant annet Tømrer MT. Uttalelsene de kommer med om sitt medlemskap hos oss beviser at godt samarbeid gagner begge parter. Fornøyde medlemmer er vårt hovedmål, og vi er alltid klare for å bistå både nye og eksisterende kunder, sier Merete Jünge, daglig leder i SMB Tjenester. 

Prøv vår innkjøpsanalyse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisbobler_SMB 4 pers.png

spar tid og penger