SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

I 2018 ble det rapportert inn 3.663 arbeidsulykker - headerbilde

I 2018 ble det rapportert inn 3.663 arbeidsulykker

Ansatte som skader seg i jobb og som blir sykmeldt, er enhver arbeidsgivers mareritt. Dette er enormt kostbart for bedriften og vil ha negativ effekt for resterende ansatte da arbeidsmengden vil øke. Har man langtidssykemeldte vil dette også kunne hemme fremvekst og inntjening. En beregning foretatt av NHO viser at kostnaden ved en ukes sykefravær kan koste mellom kr 15.000 - 20.000. Som arbeidsgiver blir du satt under et enormt press ved en ulykke. Alt virker kaotisk og mange spørsmål dukker opp; hvem skal man ringe, hva blir dekket, og hvor lenge kommer den ansatte til å være sykmeldt?

Matrix Insurance har levert yrkesskadeforsikring sammen med SMB Tjenester siden 2017. Vårt mål er å levere de riktige forsikringene til alle medlemmer, og vi tar skadeforebygging på alvor. Med et kunnskapsrikt og serviceinnstilt team står vi klare til å håndtere alle henvendelser på en effektiv og hyggelig måte. 

Få uforpliktende tilbud på din bedrifts forsikringer

Aktivt Skadereduserende Program (ASP) er et unikt fordelsprogram der samarbeidende parter går sammen for å hjelpe den skadelidte tilbake i arbeid så fort som mulig. Bak ASP står et helt team av spesialister bestående av sykepleiere og leger, som både kan hjelpe ved akutt behov, og som kjenner saksgang og fremgangsmåter for at den skadelidte skal føle seg ivaretatt. Teamet kan også bistå med henvisning til MR og CT. I tillegg får du som arbeidgiver hjelp med å få ned andelen langtidssykemeldte. 

Les mer om forsikringer via SMB Tjenester

Alle bedrifter som har yrkesskadeforsikring via SMB Tjenester ha automatisk ASP inkludert i forsikringen - uten ekstra kostnad. Yrkesskadeforsikring med ASP vil kanskje ikke gjøre alt godt, men vil sørge for raskere hjelp og at skadelidte slipper langtids sykeleie. I tillegg sikres bedriftens fremtid ved at den ansatte kommer raskere tilbake i arbeid. 

Se hvor mye din bedrift kan spare ved å bli medlem hos SMB Tjenester

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger