SMB-magasinet


Online medlemsblad for SMB-Tjenester 2020 - Årgang 16

Sparte flere tusen kroner på gode innkjøpsavtaler - headerbilde

Sparte flere tusen kroner på gode innkjøpsavtaler

Sparte flere tusen kroner på gode innkjøpsavtaler

- SMB Tjenester gir oss bedre avtaler med de viktigste leverandørene våre, sier Signe Anette Utness i Vinde Tilkomstteknikk. 

Det er egentlig ganske enkelt: størrelse gir innkjøpsmakt. Vinde Tilkomstteknikk alene er en liten kunde, men sammen med de andre medlemmene i SMB Tjenester blir trondheimsbedriften stor. 

- Vi reiser mye til og fra oppdrag, så gode rabattavtaler synes på bunnlinjen vår. SMB Tjenester sikret oss også en flyreiseavtale med fast track til innsjekking - det setter arbeidsfolkene våre stor pris på, sier Signe Anette Utness. 

Vinde Tilkomstteknikk sender sine tilkomstteknikere, eller klatrere som mange liker å kalle dem, til og fra offshore-installasjoner, vindmøller, tårn og bygninger året rundt, innenlands og utenlands. 

- Siden våre ansatte reiser så mye, er det svært verdifullt for oss å få bedre avtaler for fly, hotellovernatting og leiebil. Vi benytter også avtalen med rådgivningsselskapet Sticos, sier Signe Anette Utness. 

Garanterer valuta for pengene

- Kjernen i SMB Tjenesters forretningsidé er at over 2.500 fornøyde medlemsbedrifter får bedre avtaler sammen enn de ville fått hver for seg. Dette garanterer vi. Dersom du ikke har tjent inn medlemsprisen i løpet av det første året, får du pengene tilbake, sier daglig leder i SMB Tjenester, Merete Jünge. 

Mange småbedriftseiere synes også det er greit å få samlet alle rabattavtaler på ett sted. Det sparer dem for tid og administrasjon. 

Få gratis uforpliktende innkjøpsanalyse du også

Viktig å vite hvordan

SMB Tjenester legger dessuten stor vekt på rådgivning overfor medlemsbedriftene. 

- Dette gjør vi fordi vi vet at mange bedrifter mangler oversikt, de vet ikke hvordan de skal få maksimal effekt ut av rabattavtalene sine. Vår jobb er å hjelpe dem med å spare tid og penger, sier Merete Jünge. 

Meld deg inn hos SMB Tjenester

SMB Tjenester forhandler kontinuerlig med leverandører av de tjenestene og produktene som er viktigst for små og mellomstore bedrifter, blant annet forsikringer, bedriftshelsetjeneste, reiser, strøm og drivstoff, IT-tjenester, regnskapssystem og inkasso. 

Den samlede innkjøpsmakten til SMB Tjensters medlemmer sørger for at de får gode betingelser som ofte er forbeholdt større bedrifter. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde informasjon om, og kobling til, våre artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisbobler_SMB-01.svgPrisbobler_SMB-02.svg

spar tid og penger