SMB Tjenester


Vi hjelper din bedrift med å spare penger

Løft bilparken inn i fremtiden med WEX Europe Services - headerbilde

Løft bilparken inn i fremtiden med WEX Europe Services

Utlegg og innsamling av kvitteringer for drivstoff, komplisert administrasjon og ensidig utvalg av mat hører fortiden til. Tiden er inne for å drive drivstoffbransjen fremover.

Tids- og kostnadsbesparende

Som bedriftsleder bruker du allerede mye tid på administrasjon. Ved å bruke et drivstoffkort forenkler du innkjøpsprosessen og minimerer tid brukt på administrasjon ved å få en enkelt faktura for drivstofforbruket på alle bedriftens kjøretøy eller maskiner. Ved å sørge for at alt av drivstoff kjøpes gjennom et drivstoffkort kan du også lettere holde øye med drivstofforbruket. Da vil du kunne forsikre deg om at drivstoff på bedriftens regning kun kjøpes når bilparken er i drift slik at bedriftens drivstofforbruk begrenser seg til det nødvendige.

Les mer om avtalen med Esso Wex

Kompenser for deres CO2-avtrykk

Gjennom EcoMiles kan du bli med og bidra til skogbeplantning i samarbeid med WeForest. Du kan altså sørge for at din bedrift gjør sitt for å ta vare på verdens skoger og for å minimere påvirkningen til klimautfordringene. Med EcoMiles-programmet ønsker vi både å ta ansvar og bidra med å redusere avtrykket drivstofforbruk har på kloden. Vi ønsker også å gi våre kunder muligheten til å bli en del av dette. WeForest har som mål å plante 13 milliarder trær hvert år og strekker seg mot å ha beplantet et areal på 350 millioner hektar innen 2030. Siden samarbeidet startet i 2017 har våre kunder bidratt til planting av 3,2 millioner trær.

En ny type stasjon

I et marked som tradisjonelt sett kun har vært konkurransepreget på pris ønsker vi å gjøre bensinstasjoner til noe mer enn bare et fyllepunkt. Med nye butikkonsepter gjør vi bensinstasjonen til en restaurant, en butikk, et kaffehus og et samlingspunkt i ett og samme lokale.

Befolkningen blir mer og mer bevisst på hva de putter i seg, og flere har restriksjoner i matveien som man tidligere ikke tok hensyn til. Der du tidligere kun fikk typisk kioskmat får du nå i tillegg både salater, wraps, yoghurter og kylling. Det finnes både laktosefri og veganske alternativer slik at hvem som helst kan være fornøyde med utvalget.

Meld deg inn i SMB Tjenester

El-biler blir stadig en større del av alle kjøretøyene i Norge og vi ønsker at fremtidens stasjoner skal bli et fyllepunkt for alle typer kjøretøy, også de elektriske. I løpet av 2020 har vi som mål å få lademulighet på 50 av våre stasjoner. Fremtidens stasjoner er ikke bare en bensindispenser, men også et møtepunkt og ladepunkt som gjør det lettere for sluttforbrukere å redusere sitt CO2-avtrykk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vil inneholde kobling til våre digitale artikler i SMB magasinet.
Artiklene inneholder informasjon som er relevant for deg som driver eller jobber i en liten eller mellomstor bedrift i Norge.

Ja, jeg ønsker å få nyhetsbrev fra SMB Tjenester

Prisikon 1990.pngPrisikon 3680.png

spar tid og penger