Vår jobb er å spare tid og penger - for din bedrift!

Medlemsfordeler

Vi har snart 20 års erfaring med å forhandle frem avtaler som våre medlemmer sparer tid og penger på. Som SMB-medlem kan du benytte deg av rundt 30 ferdigforhandlede avtaler som gir deg betydelige besparelser. Her kan du lese mer om avtalene og betingelsene.

   Bli medlem    

Administrasjon og ledelse

Personal/HR, HMS

gode rabatter på nyetablering for SMB-medlemmer

I samarbeid med Sticos tilbyr vi deg som kunde hos oss en rekke produkter som kan hjelpe deg med å profesjonalisere personalarbeidet i din bedrift.
Sticos har gjort komplisert regelverk enkelt og forståelig i over 30 år. Med over 10.000 kunder har Sticos hjulpet både små og store kunder med å overholde reglene innen skatt, avgift, regnskap og personal.

Som kunde av oss kan vi tilby deg å kjøpe Sticos sine produkter innen Personal via oss med gunstige betingelser.

10% rabatt på årsavgift

2.000,- kr i rabatt på HMS dokumentasjon og 10% rabatt på årsavgift HMS web system.
digital_HMS

Økonomisystem

Gode rabatter på nyetablering for SMB-medlemmer

I samarbeid med Sticos tilbyr vi deg som kunde hos oss en rekke produkter som kan hjelpe deg med å profesjonalisere personalarbeidet i din bedrift.
Sticos har gjort komplisert regelverk enkelt og forståelig i over 30 år. Med over 10.000 kunder har Sticos hjulpet både små og store kunder med å overholde reglene innen skatt, avgift, regnskap og personal.

Som kunde av oss kan vi tilby deg å kjøpe Sticos sine produkter innen Personal via oss med gunstige betingelser.

Best i test flere år på rad

Leverandør av alle Uni Micros programmer. Norges nest største ERP leverandør, og "best i test" flere år på rad.
unimicro_Logo

 

Inkassotjenester

Ingen årsavgift

Gunstige betingelser på inkassotjenester med blant annet ingen årsavgift hos Kreditorforeningen (ordinært kr. 2350,- eks mva pr.år).

KREDiTOR_logo_120px_farge

Advokat

Gratis førstegangskonsultasjon

Gratis førstegangskonsultasjon ved behov for juridisk bistand, 1. gang pr år, samt 20% rabatt på videre bistand.

Forbruksmateriell

Egen prisliste for SMB-medlemmer

Fordelsavtale med Norges største leverandør av forbruksvarer. Tilgang til alt forbruksmateriell innen kontor - og datarekvisita, emballasje, medisinske forbruksvarer, storhusholdning, møbler og interiør til meget gode priser.
Norengros_logo_120px

Bud og distribusjon

Egne prislister SMB-medlemmer

Kundefordeler på bud og distribusjon. Rabatterte prislister i storbyene, og fast prosentrabatt på rutenettene i resten av landet.
Bringlogo_web

Kopi

Banebrytende grensesnitt

Avtale med fastpris på utvalgte modeller med inntil 44 % rabatt. Svært gode betingelser på serviceavtaler hvor alle kostnader forbundet med utskrift er inkludert bortsett fra papir og stifter.KonicaMinolta

Elektronisk kjørebok

Spar kr.1000,- pr.ViaTracks enhet

ViaTracks elektronisk kjørebok tilfredsstiller myndighetenes krav til dokumentasjon av kjøring med yrkesbil, firmabil eller privat bil i næring. Kjøreboken er helautomatisk og gir deg betydelige økonomiske gevinster. Som medlem sparer du kr.1000,- pr.ViaTracks enhet. I tillegg får alle medlemmer en månedsrabatt på kr.100,- pr.ViaTracks abonnement.
Devinco_Logo

Reise

Reisebyrå

Alle reisetjenestene du trenger på ett sted

En reise handler ikke bare om å komme seg fra A til B, men hele opplevelsen fra du bestiller en reise til du er hjemme igjen og reiseoppgjøret er i mål. Vi har samlet alle våre avtaler på reise i Berg-Hansens reiseportal slik at det blir enklere for deg uansett om du skal på jobbreise, gruppetur, konferanse eller ferie! norwegian-rodfelt

Flyreiser

Meget gunstig rabatt på flyreiser

Meget gunstig rabatt på flyreiser (eks skatt/avgifter og MVA). Gjelder ikke kampanjebilletter. Denne bonusen samles opp og utbetales én gang i året (om totalen er større enn kr 100,-). Bonus gis også på gruppereiser, dersom avtalekode er oppgitt ved bestilling. I tillegg er "Fast track" inkludert på alle reiser på avtalekoden. Dette utgjør en verdi på kr. 100,- hver vei, og masse tidsbesparelse.norwegian-rodfelt

Hoteller

Avtalepriser på overnatting

Rabatt på alle 180 Nordic Choice Hotellene i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum.

I tillegg til grunnrabatten på alle Nordic Choice Hotel har SMB Tjenester AS en ekstra høy rabatt på noen utvalgte hotell.
Choice_logo

Leiebil

Fri kilometer

Medlemspriser med faste lave avtalepriser på leiebil. Leie fra kr 458,- per døgn, inkluderer fri kilometer, egenandelsreduksjon ved skade og tyveriforsikring. Europcar tilbyr også langtidsutleie av alle typer biler for deg som trenger leiebil over en lengre periode, samt varebil.
Europcar_Logo

Drivstoff Energi

Strømavtale

Svært gunstige priser

Som SMB medlem får både bedriften og dens ansatte stordriftsfordeler på innkjøp av strøm. Vi kan tilby en spotprisavtale til svært gunstige priser; - spotpris med lavt påslag - kun kr. 29,- per måned i fastbeløp - ingen bindingstid - ingen forskuddsbetaling I tillegg får du 100% fornybar energi tilknyttet dine avtaler - uten tillegg i pris. Ordinært koster dette 0,35 øre/kWh.Ustekveikja_Logo

Energi

Fyringsolje og diesel i bulk

Via vår leverandør Cirkle K tilbyr vi 150 øre/l rabatt på listepris på fyringsolje og diesel levert i bulk. I tillegg får du 10 øre/l ekstra rabatt dersom du bestiller direkte i nettbutikk.
CircleK_Logo

Esso Energi - fra 165 til 185 øre/l rabatt

Din bedrift får fra 165 til 185 øre (eks mva) pr liter i rabatt på fyringsolje og diesel levert i bulk hos Esso Energi. Rabatten avhenger av volumet.

Dine ansatte får 130 øre pr liter (inkl mva) i rabatt på parafin og 165 øre (inkl mva) pr liter på villa fyringsolje.

EssoEnergi

Drivstoff

Rabatt på pumpepris

En av markedets beste betingelser på firmakort. Ta kontakt for å få oppgitt rabattsatsene. Rabatt til tyngre kjøretøyer over 3,5 tonn: konkurransedyktige betingelser ved forespørsel. Rabatt ved ALLE stasjoner. I tillegg får du 20% rabatt på bilvask.esso-logo
Rabatt på pumpepris med firmakort: 52 øre/l på diesel og 48 øre/l på bensin. Rabatt på listepris til tyngre kjøretøy (over 3,5 tonn): Fra 150 øre/l på diesel hos stasjoner i Hovedtruck-nett. Rabatt på pumpepris med Mastercard og Personkort: 36 øre/l på bensin og diesel.CircleK_logo

Forsikring

Yrkesskadeforsikring

Lovpålagt forsikring

Dekning på lovpålagt yrkesskadeforsikring er lik uansett selskap, og derfor kan du lett sammenligne priser. På bakgrunn av stort forhandlings- volum kan vi tilby våre medlemmer noen av markedets beste priser. Høyere forsikringssum ved yrkesskade/yrkessykdom kan også tilbys.
Matrixlogo_ny

Pensjon

Pensjonsrådgivning

Hos oss får du en av markedets beste pensjonsavtaler, enkel administrasjon, alltid gunstig kostnadsnivå og god rådgivning. Stor fleksibilitet bl.a. med mulighet for sikring av avkastningen for den ansatte.

Vi tilbyr innskuddspensjonsordninger fra 2% av lønnen som er minimumskravet og opp til 7%. Dette gjelder for lønn mellom 0-7,1 G. For de som tjener mellom 7,1-12 G kan det spares hele 25,1%.

Danica_Pensjon

Helseforsikring

Få dine ansatte raskt tilbake i jobb

Helseforsikring med behandlingsgaranti: garantert behandling eller operasjon innen 10 eller 20 dager. Få dine ansatte raskt tilbake i jobb ved sykdom. Rabatt til SMB medlemmer.
Vertikal_Helse

Reiseforsikring

Trygghet på reiser

Vi tør påstå at vi kan tilby en av de markedsledende reiseforsikringene i markedet når det kommer til pris og vilkår. Reiseforsikringen dekker tjenestereise og den ansattes familie på ferie- og fritidsreiser over hele verden, (med naturlig unntak for land der UD har anbefalt evakuering av norske borgere). Forsikringen gjelder for ferie- og fritidsreiser med varighet på inntil hele 90 dager, mens tjenestereise dekkes med en varighet på hele 180 dager. Barn som bor hjemme dekkes inntil fylte 20 år. Det påløper ikke egenandel ved skade. Med denne forsikringen slipper du å bekymre deg for om reisen ble betalt med riktig kredittkort eller om forsikringen muligens bare gjelder reiser med overnatting.
AIGLOGO

Skadeforsikring

Gode betingelser

Via vår forsikringsgiver
Matrix Insuranse AS og
Knif Trygghet Forsikring AS,
kan vi tilby våre medlemmer nær sagt samtlige skadeforsikringsprodukt for bedrifter til meget gode betingelser!

Tele Data

Telefoni

 

Moderne og fleksible teletjenester

Ny avtale! Din bedrift får markedets beste teleløsninger til storkunde betingelser. Mer enn 30.000 små og store bedrifter har valgt Phonero som sin telefonileverandør. Unik bedriftsportal, kundeservice og best på pris. Phonero benytter Telenors mobilnett, noe som gir din bedrift markedets beste dekning.Phonero_logo_RGB

IT tjenester

Datautstyr og IT-tjenester

IT handler ikke bare om datamaskiner og løsninger, men hva man bruker dem til.  Serit er en totalleverandør innen IT, og leverer arbeidsverktøy som er med å gi merverdi for kunden.

Gjennom vår avtale med Serit leveres alt fra enkle datamaskiner og datadrift (sky) til datavarehus og butikksystemer, og til hyggelige priser.

Du kan selv benytte avtalen i nettbutikk, eller bli oppringt av en av våre kontaktpersoner hos Serit for annen IT-relatert bistand.

Høy kompetanse

SMB Tjenester tilbyr flere former for IT tjenester. Vi er Microsoft Partner og leverer bla. Office 365 løsninger.

Kurs

Rabatt på kurs

Som SMB-medlem kan du benytte deg av en rabattfordel ved påmelding av Office kurs. SMB Tjenester AS er KnowledgeGroups samarbeidspartner og representant i Midt-Norge, og leverer kurs innen Microsoft Office programmene Gjennom våre samarbeidspartnere leverer vi kurs, over hele landet, som gir deg kunnskapen til å jobbe smartere, bedre og mer effektivt.
Office logo

Annet

Arbeidstøy

Arbeidstøy og verneutstyr

Fordelsavtale på arbeidstøy og personlig verneutstyr. Som SMB-medlem får du tilgang til kvalitetsprodukter til storkunde priser. Wenaas bidrar til at dine ansatte har optimal sikkerhet i sitt virke hva gjelder vernebekledning og utstyr.
Wenaas-Primary-logo-BLUE_120px

 

Ansattefordeler

Fordeler ansatte vil sette pris på

Mange opplever det som et ekstra gode når bedriften melder seg inn i SMB Tjenester. Medlemskapet gir også private fordeler som de ansatte kan benytte seg av som f.eks rabatt på drivstoff, leiebil, hotell og strøm m.m.

Benytt deg av våre avtaler Bli medlem i dag!

Vi kan tilby noen av markedets beste rabatter og betingelser. Meld deg inn i dag å få tilgang til rundt 30 ferdigforhandlede avtaler som din bedrift sparer tid og penger på.